Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Jakie macie IQ

Polecane posty

Gość opiiieniek
i to stąd pewnie te twoje głupkowate posty :O 🖐️

Gość przyjaciolkaaaaaaaa
chyba 13, 1 masz ha ha

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
a ja mam -0 i dobrze mi z tym 🖐️ :D

Gość hjuhyiu
nie piertol, maxymalnie daję ci 50 iq

Ja mam aktualnie czerwone IQ...ale planuje zmienić na jakiś inny kolor. Ponoć czarne są modne:P

Nie powiem, bo i tak nikt nigdy nie wierzy, a nie chce mi się na siłę udowadniać Dla ułatwienia dodam, że jest to liczba trzycyfrowa :classic_cool:

:classic_cool:...Hej Zupa...robiłaś sobie testy? Ale które te graficzne? No weź powiedz mi na ucho...:)

Robiłam, a raczej mnie robiono ;) Ale nie wiem, czy jeśli powiem, to nie będę musiała was pozabijać ;) W każdym razie robili mi tzw. "specjaliści" i w związku z tym, obawiam się, nikt mi nie wierzy :D

Jak to specjaliści? No weź powiedz...skoro i tak nikt nie uwierzy to co sie przejmujesz.:P powiem Ci na pocieszenie, że kiedyś z koleżnka postanowiliśmy rozwiązać taki test we dwoje i wyszło nam że mamy 40:O...dzielone przez dwa!!!!:P Powaga...

Przystojniaczek...jak dodamy moje 40 do twojego 131 to troche nam braknie żeby do Zupy startować..no chyba, że naprawde przystojny jesteś:classic_cool:

Gość muł
Ja mam podobno 270, ale nie kómam o co im chodzi. Te pan mi muwił że jak nie bendę zaciskała kolan to nawet 300.

Gość brzęczyszczykiewicz
Dajcie namiar na jakiś darmowy test iq.

Gość te testy to lipa
Nie pamiętam ile mi wyszło ale z opisu to jestem super inteligentna, no geniusz. Nie uważam się za gamonia ale nie mam aż tak wysokiego mniemania o sobie. Poza tym powiem Wam jak naprawdę rozwiązywałam ten test. Bardzo dużo pytań było w stylu zadań matematycznych a ja z matmy zawsze byłam noga no i szkołę już dawno skończyłam więc i już pozapominałam sporo. Wobec tego w tych pytaniach zaznaczałam na chybił trafił i zawsze trafiłam. Że też w totku tak nie trafiam. Tak więc nie wierzę w te testy. Może Doda te swoje sławne IQ podobnie uzyskała? I jeszcze jedno; rozwiązując testy ileś tam razy, osiągamy coraz lepsze wyniki. Dochodzimy do wprawy po prostu.

Gość xcvbn,,xv
Ja sobie kupiłem IQ na bazarze u Ruskich. Trochę ciasne, ale szpanersko wygląda. Jak idę na nasze Disco, zakładam i fajnie świeci w tańcu, jek te światła się w nim odbijają. Super, każdemu polecam firmę. Laski wymiękają.

Gość przystojniaczek a Ty gdzie ten
test robiłeś ?

"Brzydki Niski Beznadziejny - doda nie uzyskała żadnego IQ. Przecież oni to nawet dementowali znaczy jej przynależnośc do grupy IQ 140 +' mam raczej wrażenie że potwierdzali, bo pokazywali jej certyfikat, z imieniem, nazwiskiem i datą urodzenia...