Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylsyl

przepuklina jadra miazdzystego....

Polecane posty

witam. wszystkich mam pewien klopot. mialem robiony rez. mag i stwierdzono u mnie odwodnienie krazka m-k L%/S! z dosc duza tylna centralno lewostronna przepuklina jadra miazdzystego uciskajaca worek oponowy i wypelniajaca lewy zachylek boczny kanalu kregowego. czy ktos mial moze taki przypadek i czy ktos moze mi powiedziec jak wyglada leczenie w takich przypadkach. i czy to koniec zabawy z rzeczami ktore wymagaja sily , np.silownia itd.

Gość Ratatatatatata
Witaj, napisz jakie masz objawy, ze zrobiles rezonans ? Mnie tez cos pobolewa, lekarz nie chce zrobic mi badan bo nic nie widzi golym okiem.

Gość Ciekawy Temat.
Z tego może powstać,RAk. Propnuje wznowić,seks. To przepuklina sie,cofnie. Co cie może spotkać w kolejce? Choroba,nerek orzaz bule,głowy itd.Organizm produkuje sperme i co ona ma z nią,zrobić. Sperma prosi o upust w ten,sposób.

moje objawy to bol plecow w ich dolnej czesci.promieniujacy bol do lewej nogi , na poczatku byl do uda teraz czuje go wcalej nodze a ostatnio mam jakies przykurcze miesni w tej nodze. rezonans mialem robiony bo na zdjeciach rtg wszystko bylo ok.