Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mepoxenom

Ból głowy

Polecane posty

Gość mepoxenom

Od jakiegoś czasu mam silne bóle głowy. Często zdarza się że mam skoki ciśnienia i wtedy bol rozsadza mi czaszkę już przy 150/90 ale dochodzi do 180/100 i wtedy już mam wrażenie że pęka mi czaszka:( .Ból jest teraz jakiś dziwny,od jednego ucha do drugiego przechodzi przez środek głowy , obejmując całą górną część czaszki. Nie wiem czy to są jakieś objawy choroby mózgu czy może nerwicy , bo ostatnio mam wiele stresów i żyję w ciągłym napięciu:( Chciałabym wiedzieć czy ktoś miał podobne objawy.

Gość Ciekawy Temat.
Ból głowy. Blokują sie przewody i krew nie może w głowie,krążyć.Czy ty wiesz co to,koniczyna.Obojętnie jaka.Uzbieraj sobie i ją,ususz. I pij jak cherbatke. 3 szklanki dziennie przez 10 dni. Pozdrawiam.

Gość mepoxenom
Bardzo dziękuję za podpowiedź ale chciałabym wiedzieć dlaczego właśnie koniczyna?

Gość ciekawe co to????????????????

Gość Inga

Być może jest tak właśnie przez stres, wtedy organizm po prostu nie wytrzymuje i są tego skutki, warto i tak wybrać się do lekarza, albo możesz najpierw spróbować jakichś skutecznych tabletek, u mnie najlepiej sprawdził się gardan

Gość glosi

słyszałam o gardanie i też biorę te tabletki, kiedy boli mnie głowa. biorę jedną i więcej nie muszę, bo pomaga, a te słabsze leki to trzeba łykać i łykać...