Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiewajmypiosenki

za tydzien widze sie z moja kobieta

Polecane posty

Gość spiewajmypiosenki

juz sobie w glowie robie plan jak ją zerżnę... wiem, że chce wejsc do kuchni kiedy bedzie cos tam robila i ją tam przeleciec od tylu na stojaco.. ojj juz chce nastepny weekend!!

Gość Słoneczny dzień...
Jak masz na imie autorze?

Gość spiewajmypiosenki
a co ciebie to interere?????

Gość onaaonaa
ale fajniutki jestes..az mi sie mokro zrobilo

Gość Basia z dużymi Tzytzkami
znowu marzysz ? :D

Gość O nie, to w takim...
razie kochanie nie przyjeżdżam do Ciebie 🌼

Gość spiewajmypiosenki
marze? cos czuje, ze zazdroscisz i dlatego tak piedolisz.. jestes 30 letnim pasztetem, ktorego juz nikt dawno dobrze nie wyruchał i na sile probujesz kazdemu tutaj wmowić 'ciotowatość' no niestety, ale rozczaruje cie.. pisze prawde, za rowny tydzien bede pewnie jeszcze lezal w lozeczku z moja kobietką byc moze naewt uprawial poranny sex a ty jak co tydzien bedziesz spedzala weekend na kafeteri :)

Gość spiewajmypiosenki
ach, jak to dobrze, ze marzenia nie kosztują i mogę myśleć o tym jakby było, gdybym miał laskę ... :)

Gość Słoneczny dzień...
Moj ma podobne pomysly...:)

Gość spiewajmypiosenkii
sloneczny dzionek... mam nadzieje, ze Ty nie jestes ta moja kobietka rany zalamal bym sie gdyby moja niewiasta siedziala na takim forum :classic_cool: co do podszywa i ludzi zazdroszczacych mi - zawisc zazdrosc to cechy tpyowego polaka wiec nie dziwi mnie to w sumie

Gość _kredens_
za tydzień są MŚ w piłce nożnej i będzie mecz browar i seks :classic_cool:

Gość Fajny jesteś że o niej
myślisz :) Nie ważne że tak ostro :P 🌼

Gość Ale sam na takim
forum siedzisz ;/

Gość spiewajmypiosenkii
o wlasnie.. kredens mi przypomnial :D za tydzien zaczyna sie mundial no to piekny weekend sie szykuje, mecze, zimne piwo, rozpalona piekna kobieta obok i sex rany odliczam dni do nastepnego weekendu !! :D

'mecz browar i seks' Opisałeś przyszły weekend 70% rodaków :D U mnie weekend się zacznie w czwartek :classic_cool: Aż żal że meczu wtedy nie ma :D

Gość Słoneczny dzień...
Czy to Ja jestem Nią tego nie wiemy:) Ale też czekam na Mojego... Na Kafe czas szybciej plynie a chce zeby juz byla przyszla niedziela...:)

Gość AAAAAAAAAAAAaaaaaaa87
Ja chce takiego facetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ❤️ :classic_cool:

Gość _kredens_
wspaniały weekend ja już skreślam w kalendarzu dni - jak dzieciak :D w tygodniu już przygotuję wszystko na tip top :D

Gość do pospiewajmy...
a tu, ty przyjezdzasz z tymi wszystkimi wizjami, a ona ma akurat bardzo bolesny okres i zero ochoty na seks, i mowi :" A mozemy sie dzis tylko poprzytulac?" he,he

Gość spiewajmypiosenkii
eurodytka no nie przesadzał bym z tymi 70% :D:D ale 40 pewnie i tak :classic_cool: ale sie wlasnie nakręciłem, tesknie za nia i chce juz miec ja obok siebie, bedziemy sie pieprzyc cala noc, pijac zimne piwko moze jakies winko w miedzyczasie mundial kurwa to jest zycie, nie zamienil bym tego nawet na pałać złoty :)

Słoneczny - uroki związków na odległość... Ma się za dużo czasu na kafe :D Mój wie że się tu udzielam i jakoś jest w stanie to przeżyć, autorze :D

Gość _kredens_
U mnie weekend się zacznie w czwartek Aż żal że meczu wtedy nie ma wytrzymaj do piątku - nie musisz się zachlać i mieć kaca na otwarcie :classic_cool: Opisałeś przyszły weekend 70% rodaków chyba FACETÓW :D

śpiewajmy - lepszy szampan :P My się kiedyś winem tak zatruliśmy, że od 4 miesięcy nawet na wino nie patrzymy :D

Gość spiewajmypiosenkii
do "do spiedajmyposienki" hmm no ten okres to w cale nie wykluczone.. bo juz go nie miala z 3 tygodnie, wiec za tydzien bardzo mozliwe, ze bedzie go miala no ale coz.. przeciez sie nie pogniewam na nią :):) moje fantazje przelozymy na kolejny weekend (w tygodniu nie widzimy sie ze soba - niesteyt dzieli nas troche km) w przypadku okresu bedzie spokojnie, splątani ramionami w lozeckzu, caluski, piwko i mecz :)

A co do okresu to zależy który dzień, w pierwsze 2-3 dni nie tykaj, ale później nie boli większości i prawie się nie leje :)

Gość spiewajmypiosenkii
my lubimy winko ale z tym szampanem.. przemysle w sumie dawnooo juz nie pilem szampana nawet nie wiem czy ona lubi szampana :

Gość spiewajmypiosenkii
no wiem, ze w pozniejszej fazie okresu tez mozna sie pokochać, ale np cipeczki juz nie wylize.. a ja jej lubie :)

Gość Słoneczny dzień...
Zwiazek na odleglosc- bardzo trudny, ale ta tesknota, pragnienie z kazdym spotkaniem jest wieksza... ;)