Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka młodociana.

Co do wózka, gdy dziecko jeszcze nie siedzi?

Polecane posty

Gość mamuśka młodociana.

Witam drogie mamy. Moje dziecko jeszcze nie siedzi. Teraz się kupuje te nowe wózki, których podłoże jest niewygodne, jakieś szelki itd i są wielofunkcyjne. Ja właśnie taki mam. Wcześniej jak było zimno i pogoda była niepewna to moje dziecko miało w wózku miękki śpiworek i nic innego podkładać nie musiałam. A teraz jest tak gorąco, że nie wiem co podłożyć pod plecki i resztę ciałka do wózka. Jego podłoże jest niewygodne, twarde i nierówne :-/ Poradźcie mi mamy.

Gość ja miałam taki sam
nic nie podkładałam, dziecko ma 3 lata, jest zdrowe i ma proste plecy i nic mu nie dolega w związku z tym,że miało taki wózek. ;)

Gość ja nie siedzi to w gondoli
chyba powinno jeździć? tam by miało płasko miekko i wygodnie.

Gość ja miałam taki sam
oczywiście już go nie używamy, odstawiliśmy wózek na dobre, gdy dziecko miało 2 lata 5 mcy.

Gość mamuśka młodociana.
Gondolę da się nałożyć na wózek, ale mojemu dziecku jest w tym niewygodnie. Jest do kompletu z wózkiem. Jak mamy gdzieś autem jechać to masakryczne protesty są, a ma dopiero 3 miesiące. Już się nie mogę doczekać jak będzie siedziało to wtedy normalny fotelik.

Gość jak nie siedzi to w gondoli
mój tez nie chciał w gondoli całkiem płasko leżeć, więc my zakładaliśmy fotelik samochodowy na stelaż - tam miał miękko i był troszkę nachylony - tak że cos tam widział.... jak skończył 4 mies to zaczął siedzieć i problem się skończył - teraz ma 11 i wózek jest praktycznie zbędny bo mały biega :D