Gość madeline 86 Napisano Czerwiec 6, 2010 hej Mam problem ze swoim kolegą, na początku tego roku strasznie dużo z nim rozmawiałam, zwierzałam się mu i pomagałam. Przez te rozmowy rozpadł się mój 7 letni związek. Mój ówczesny narzeczony nie akceptował tej znajomości, pomimo tego że to tylko kolega. Tylko że ja nie wiem czy to tylko kolega. Fajnie się z nim rozmawia, ale ostatnio, kiedy dowiedział się o moim rozstaniu jakby się rozkręcił. Co chwile jakieś telefony, smsy, ostatnio odprowadził mnie na pociąg i pocałował w policzek na pożegnanie. Kiedyś wyszedł ze mną do kina, zabrał na kręgle. Dla mnie to tylko kolega, on niby też się zapiera a wręcz przysięga że jestem koleżanką. Tylko po co te wyjścia, na naszej klasie zobaczył moje zdjęcia, prosi żebym mu je przesłała wszystkie, powiedział mi że chętnie zobaczyłby mnie w majteczkach i pończochach. Mówi że zanurkuje w moim biuście. Niby to tylko rozmowy ale przez niego pokłóciłam się z najlepszą przyjaciółką, rozstałam z facetem ale fajnie mi się z nim rozmawia i nie chce kończyć tej znajomości. Czy możecie pomóc mi zrozumieć czy to kolega, czy on coś ma do mnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach