Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdagtjfhjfjf

DOBRZE ZROBIŁAM Z MOIMI WŁOSAMI? proszę o wasze wypowiedzi...

Polecane posty

Gość asdagtjfhjfjf

obcięłam kiedys włosy na bardzo krótko i musiałam je prostować;/ i prostowałam je ciągle i mi się tak popaliły że dramat ;((( miałam je prawie do dekoldu, ale dzisiaj ścięłam do ramion żeby pozbyć się zniszczonych włosów, nie ścięłam wszystkich zniszczonych;/ ale część.. mam taki zamiar : jak włosy trochę podorosną, ja znów zetnę trochę, potem znów, aż zaczną rosnąć, same ZDROWE włosy.. ;) nie używając przez ten okres prostownicy, lokówki, suszarki etc. chcę zapuścić zdrowe włoski .... no ale teraz lato, a mi zapowiada się, lato w KUCYKU .. wszyscy mówią, że po co ścięłam;/ że lepsze długie zniszczone niż krótkie ;/ ... a ja nie chciałam " chodować " zniszczonych włosów... jak przetrwać to lato? ........ i czy dobrze zrobiłam? mieliście podobne sytuacje co do " prostownicy ;/ " ?? ;* dziękuję z góry i pozdrawiam ;);)

Gość asdagtjfhjfjf
wszystko byłoby dobrze, jakbym już teraz miała na głowie same zdrowe włoski.. ale jeszcze są zniszczone, i właśnie będę ścinać co jakiś odstęp czasu ;/ więc rosnąć zdrowie zaczną za ... no kilka miesięcy ;/

Gość ozonowa
dbrze zrobilas, wlosy odrosna mocniejszei zdrowsze jakos sie przemeczysz w tym kucyku przeciez nic sie nie stanie :)

Gość asdagtjfhjfjf
ozonowa - dziękuję bardzo :* :) właśnie nie chciałam " chodować zniszczonych włosów" dla mnie to nie było sensu.... jeszcze mam zniszczone, ale jak będę obcinać jeżeli trochę podrosną, to po prostuu zaczną rosnąć zdrowe :) no właśnie, jakoś dam radę;) ale w tym problem, że mi ładniej w rozpuszczonych ;( teraz latooo ;( i lepiej się tak wygląda.. =( do tego chłopaacy chyba bardziej się zainteresują, kimś z ładnymi zdrowymi włosami niż taką mną -.- wiem takie gadanie, ale czuję się beznadziejnie teraz ..

Gość aaaaaaaaaaaalku
dobrze;)

Gość pewnie że dobrze
ja też miałam zniszczone włosy, obcinałam regularnie co miesiąc, dbałam - i wróciły do normalnego stanu, Teraz będę zapuszczać - i nie mam zamiaru przejmować się tym, co inni powiedzą, a po wakacjach robię jakąś fajną fryzurkę. A czemu musisz chodzić w kucyku?

Gość asdagtjfhjfjf
bo bez prostownicy włosy mi się nie układają po prostu :( a jak zapuszczę układały się ładnie:)

Gość asdagtjfhjfjf
bo miałam kiedyś długie po pas i się ładnie układały ;d więc jak zapuszczę będą się układać ;) i nie mogę przez ten czas używać prostwnicy suszarki etc. :(

Gość ja jeden dzień w dolinie mgieł
podczas prostowania używaj ochronnych kosmetyków i będzie lepiej:-)

Gość asdagtjfhjfjf
mam dobrą, nową prostownice.. i pełno dobrych kosmetyków ;] ...