Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faeew

Teściowa mojej córki!!!

Polecane posty

Gość faeew

Kobieta ma wszystko! Pieniądze, duży dom a od młodych ma wymagania! Żąda by moja córka i jej syn dokładali się do rachunków Wymaga od córki by pomagała jej w sprzątaniu Jeszcze moja córka żaliła się że teściowa nawet obiadu nie ugotuje, naprawde teściowa mojej córki to jakaś wredna baba. A najlepsze jest to że moja córka niedawno urodziła bliźniaki i jej teściowa nawet się nimi nie zajmie tylko woli na spotkania z koleżankami chodzić. Moja córka i zięć mieszkają w tym domu z teściową i rodzicami tej teściowej. Teściowa nie pomaga im bo twierdzi że skoro mieszkają w jej domu to dość im pomogła, dziadkowie mojego zięcia pomagają przy dziecku, ale w niczym więcej nie chcą pomóc.

Teściowa już swoje dzieci odchowała, dlaczego ma jeszcze pilnować dzieci syna? :O I skoro mieszkają u niej, to logiczne, ze dokładają się do rachunków i też gotują obiady. :O Twoja córka jest leniwa i ma wymagania. Wyszła za mąż, to niech sie w końcu usamodzielni, zamiast żerowac na innych i tyle wymagać. Trzeba było nauczyć ją, jak powinno się zachowywać, zamiast pchać córke do tego, zeby wykorzystywała teściów. Wystarczy, ze siedzi teściowej na głowie i jeszcze chce być traktowana jak pani domu :O Chyba, ze nie mieszkają u teściów, to inna sprawa.

A , nie doczytałam do końca. Twoja córka to leń. Niech sie zajmie swoimi dziećmi i gotowaniem, rachunki też się płaci. Każdy normalny człowiek to wie. A jak córka chce mieć duzy dom i kase, to niech sie dorobi, zamiast wymagać cudzych pieniędzy i pomocy za nic.

Gość prowo jak nic

Gość faeew
Moja córka wyszła za mąż dwa lata temu, rodzice są od tego by na początku małżeństwa pomóc, a teściowa która sama wychowała dziecko nie chce pomóc młodemu małżeństwu na początku dlatego że ona sama nigdy nie była mężatką. Moja córka wyznała mi że czuje się w tym domu przez rodzine swojego męża troche jak intruz, powiedziałam jej by się tam niczym nie przejmowała i czuła się jak u siebie.

Gość jeśli to nie prowokacja
t autorka i jej córka są jakieś jebnięte :classic_cool:

Gość teściowe dla synowych to
zawsze było największe zło tego świata :) a tak poważnie to niech twoja córka sama gotuje i zajmuje się dzieciakami:) dodam żeby robiła to z twoją pomocą ;)