Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cinitrinis

nie wiem czy ściąć włosy

Polecane posty

Gość Cinitrinis

pomocy : ( kiedys mialam długie,ale ścięłam ,teraz zapuściłam tak troche wystają końcówki za piersi i chce je ściąć tak do troche za ramiona ... kolor mam ładny (farbowalam jakis tydzien temu) wyszedł mi taki jasny brąz wchodzący w kolor miodowy.. dziewczyny wy trzymacie dłuższe na wakacje? bo wiadomo po wyjsciu z wosy potem jakis baranek się robi czy cos? .. ja chce je obciąć bo wydają mi się teraz takie nijakie.. te końcówki takie nie do życia .. sama nie wiem,poradzcie mi coś ..

Gość 212jagoda1211
nie ścinaj wlosów!długie włosy są piękne...wiem, że idą wakacje, ale po wakacjach będziesz żałowała takiej decyzji, a teraz możesz spinać włosy np. Co najwyżej podetnij końcówki ;)

Gość Cinitrinis
no dajcie spokój:) będę żałować,a może skorzystam na tym..no powiedzcie,czy jakos wam wygodniej wkrótszych na lato,czy lepiej zapuszczac bo jednak włos u kobiety to włos.. no prosze was:) na temat penisow to się z chęcią wypowiadacie

Gość Cinitrinis
ooo dziękuję za chociaz jedną opinię:) no tak,ale jak końcówki podetne to nie bedzie to z 1cm bo fryzjerzy są tacy,ze jak są zniszczone dosyć mocno włosy to je obcinają bez chwili zastanowienia ... ja nie mam ich aż tak zniszczonych jeszcze jak je ułoże i odżywki dobrej nałoże .. ale no te końcowki jak dla mnie marne sa takie cieniutkie..bo w ogole mam głupio sciete włosy bo u góry mam ich dużo,a na dole wycieniowane :O dlatego ide jutro do fryzjera..

Gość 212jagoda1211
wiem, mi parę razy fryzjerzy obcieli 5 cm przy prośbie o podciecie koncówek. ale ostastnio wystasrczyło, że jasno (ale grzecznie0 powiedziałam, że jeżeli zetnie mi więcej, niż proszę, będe domagała się zwrotu pieniędzy za całość (miałam nakładaną jeszcze ampułkę nawilżającą) i pokazałam dosłownie centymetr- no i tyle obcieła ;) naprawde, faceci szaleją za długimi włosami, zniszczone mozna jeszcze jakoś nawilżyć, zregenerować, ale jak zetniesz będziesz musiała tyle czekać, aż odrosnąś :o

Gość brunetka_80C_22lata
też mam długie włosy ( do polowy pleców,z zapięcie od biustonosza) i kusi mnie by ściąć ale ale nie wiem ,czy nie będę żalowac za tydzień że mam krótkie włosy http://idolo.pl/i/galeria/117/30/s1_17013.jpg

Gość Cinitrinis
jagoda przekonałaś mnie,ale jak mi zetnie więcej niz centymetr to go zabije :O

Pewnie ze mozesz troche podciac wlosy. Jak dziewczyna hoduje to ma caaaaly czas dlugie i chce troche zmiany, wiem bo sama tak mialam ;D ścielam i jestem zadowolona ;)

Gość lalalallaaa
wlosy sie strzyze a nie obcina! wiesniaro

ja mam przed ramiona bo mi w długich brzydko:):D zreszta i tak najładniejw ygladam w zwiazanych :D długie włosy sa łądne tylko wtedy jak za grube i zadbane bo jak widze laske z wlosami po pas włosami ktore bardziej przupominaja słome...to ehhh

Gość Cinitrinis
no z tymi gęstymi to tez tak nie do końca jest..mam kolezanke o gęstych i dlugich włosach i jak dla mnie wygląda nijako i jak koń..nic z nimii nie moze zrobic,a mam tez inną kolezanke,która nie ma piór z włosów tylko takie pośrednie są i zawsze ładnie jej sie falują i lśnią..

Gość Emeraldy
Chyba już późno, ale odpowiem, że regularnie ścinam włosy przed ramiona już od jakichś ośmiu lat, a pierwszy raz było to cięcie z włosów za pas. Jeśli chodzi o włosy do ramion, nawet cieniowane to da się je zebrać nawet w wysokiego kucyka czy koka, jakieś pojedyncze włoski wychodzą, ale z nimi nie ma problemu jak ma się w pogotowiu wsuwki. :3