Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

z piekła rodem

w czym na weselisko:)

Polecane posty

Gość hkjdrtesxcvbnm,juytxcv
w polszy się przyjeło, że na weselicho się chodzi w atłasowej sukni i 30 litrach zaprawy brokatowej. wczesniej oczywiście solarium i świetlisty makijaż. nie ważne jakie się ma predyspozycje

Oczywiście ze sukieneczka, nie kzdy jest idealny . Jest cieplutko nie ma co sie kisic w spodniach proponuje cos takiego : http://www.allegro.pl/item1067205282_t115_nowe_trendy_modna_sukienka_40_42.html http://www.allegro.pl/item1056252387_piekna_suknia_sukienka_tifani_az_11_kolorow_tu_42.html np szara czrne buciki jakies eleganckie dodatki :* Pozdr

Gość ssppeedd
sukienka i tylko sukienka ,nie czarna ,nie biala :)

Gość Lola 23
Autorko nie przejmuj sie kg , ta jak ktos wyzej napisal , nie ma co sie kisic w spodniach kiedy tak cieplo , zaloz sukienke . No chybaze ze naprawde bedziesz sie zle czula w takiej kreacji wiec nie ma co sie zmuszac . Ewentualnie proponuje spodnice plus ladna elegancka bluzeczke

spódnice to juz nie ma mowy.nie lubie spódniczek.ale nad sukienka jestem w stanie pomyślec.spodnie mają właśnie ten feler ze nieco grzeją:).a tych kilogramów znowu nie jest tak wiele za wiele..;)

Gość Lola 23
a tak przy okazji , rowniez niedlugo wybieram sie na wesela , chce kupic sukienke typy princessa poniewaz zakrywa szerokie biodra . PRoblem w tym ,że nie wiem jaki kolor wybrac . Bylam brunetka i nie mialam z tym problemu a teraz mam kolor wlosow rudy wpadajacy w wiśnię , ciemne oczy oraz brwi oraz ciemna karnacje . Jaki kolor sukienki proponujecie?