Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valentinooo

Kurwa jacy ludzie sa popierdoleni...;/ :(

Polecane posty

Gość valentinooo

kurwa zal mi tej mojej "przyjaciołki" kłóci sie kurwa o byle co.. wczoraj byłysmy w pokoju razem i miałysmy posprzatac, no to zaczełysmy spzatac ja na chwile poszłam na balkon dosłownie na 5 minut pogadac z kolega bo musiał sie wyzalic.. w chodze do pokoju a ona kurwa wrzeszczy jakby nie wiadomo co sie stało.. kurwa debilka popieprzona.. miałysmy duzo czasu i kurwa nic by sie nie stało gdybym posprzataała nawet za godzine!! . Potem nazwała mnie popieprszeńcem...wtedy to poprostu tak mi było przykro.nigdy tak jej nie nazwałam, byłam zawsze miła z poczuciem humoru wiec nigdy jej sie nie nudziło byłam..a mniejsza o to jaja byłam.. poprostu gdy to powiedziała to nie mogłam uwierzyc, jak ludzie maga byc okrutni.. jak ona mogła tak mnie nazwac... jest mi okropnie przykro... nie mam zamiaru sie z ta szmata jebana juz kolegowac niech wypierdala w pizdu.. :(:( kurde.. ja nigdy tak nie przeklinam..ale jestem cholernie wkyrwiona :(:( nie chce juz sie z nia kolegowac.. ale nie mam nikogo innego :( nie chca sie ze mna zabardzo kolegowac, wiecja sie z nia nie bede to nie bbede miała juz nikogo.. (w szkole)

Gość jesteś prostaczką
A tego bełkotu wypełnionego przekleństwami czytać się nie da.

Gość valentinooo
mowie ze nigdy nie przeklinam, nawet jak jestem zdenerwowana, ale teraz ona przeszła sama siebie... przepraszam za te przeklenstwa.. :(:( nie jestem swieta... ty równiez i nie nazywaj mnie prostaczka, bo sam/a napeno przeklinasz czasami.

Gość ygrfxg
hrabina, ales ty głupia i naiwna..

Gość ygrfxg
a co do autorki, to nieradziłabym sie z nia dłuzej zadawac, poco masz się męczyc.

nie przesadzaj wiesz postaw się w jej sytuacji ja tyż bym się na ciebie wkurzyła

Gość Marsjanka00
pff skad ja to znam ;/...

Gość nic nie musisz
Bo jak coś robisz z koleżanką , to się nie wychodzi nawet na głupie 5 min . Jakbyś się czuła jak byś malowała z kimś ściany , a on by se wyszedł pogadać :O

Gość Trumatyczna historia
Niestety ale tak jest, gdy ma się 13 lat :classic_cool:

Gość Marsjanka00
^Porąbaniec nie z tej ziemi^ Twoje wypowiedzi trochę mijają się z tematem. Proponowałabym gdybyś napisała coś konkretniejszego ;)

Gość I NA DODATEK ZABRANO MI NIK..
NIE ROZUMIECIE MNIE.. CZY NIE BYŁOBY WAM PRZYKRO GDYBY WASZAQ KOLZEZANKA NAZWAŁA WAS pRZEJEBANCEM?