Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusterko.

Przedłużająca się miesiączka...

Polecane posty

Gość Lusterko.

Witajcie. Mam takie pytanie. Biorę tabletki antykoncepcyjne kilka lat. Nigdy się nie spóźniałam i zawsze stosowałam się do zaleceń lekarza. Zawsze dostawałam krwawienie z odstawienia w środę wieczorem i w sobotę wieczorem mi się kończyła. Zawsze mogłam siedzieć z zegarkiem w ręku i o tej samej godzinie miałam krwawienie i zawsze o tej samej godzinie mi się kończyło. Jednak tym razem jest inaczej. Krwawienie dostałam dokładnie w środę. Jak zawsze wieczorem. Jednak sobota minęła, a krwawienie się nie skończyło. Jest niedziela wieczór i dalej krwawię. Już mniej, tak jakby krwawienie zbliżało się do końca. Niemniej jednak zastanawiam się czy jest coś nie tak? Czy któraś z Was tak miała? Czy zdarza się że w trakcie brania tabletek krwawienie może się przedłużyć? Zaczynam się martwić, że tabletki nie działają... Czy to możliwe, aby przestały działać? Proszę o odpowiedzi; )

Gość Lusterko.
Czy ktoś mi pomoże?

Gość Lusterko.
Czy nikt naprawdę nie jest w stanie mi pomóc?

Gość ja nie bralam tabletek nigdy
ale moze tak jest ze z wiekiem ci sie okres wydluza.ja tak mialam,jako nastolatka mialam 4-5 dni,teraz 6.

Gość Lusterko.
Właśnie nie wiem. Martwi mnie to, bo biorę tabletki i nigdy tak nie było. Więc wydaje mi się, że nie powinno tak być. Ze zawsze wszystko powinno być regularnie...

Gość Lusterko.
Nikt wiecej nie pomoze?