Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna dziołka

suka w stylu empire, komu pasuje?

Polecane posty

Gość taka jedna dziołka

Jestem wysoka, szczupła, ale mam figure klepsydry. Szalenie podobaja mi się takie suknie, z tym, ze nie wiem czy bede w niej dobrze wyglała. Moze sa tutaj jakies dziewczyny, które miały taka suknie?

Gość nie jestem stylistką
Jeśli masz kształtny biust, za to drobne ramiona, szczupłe ręce i długą szyję, w fasonie empire będziesz wygladała bbb ładnie :) Na pewno odpada ten fason w przypadku dziewczyny niewysokiej, z bardzo szerokimi biodrami, krótkonogiej; również masywne ramiona (tzw. figura pływaczki) i chłopięce kształty dyskwalifikują ten fason.

Myślę ze przy takiej figurze będziesz ładnie wyglądać: Zobacz jeszcze kilka takich propozycji , one dobrze pasują do figury klepsydry. http://www.graceandlace.co.uk/images/allure-8408.jpg lub: http://www.bestbridalprices.com/images/allure/fall07/large/851.jpg ta jest w stylu empire. lub: http://www.bestbridalprices.com/images/allure/fall07/large/851.jpg Klasyczne józefinki bym zostawiła dziewczynom wysokim i szczupłym bez krągłości raczej.

Gość dgdgdsgdgdgderdf
kurde a ja czytam suka w stylu a to suknia a nie suka

Gość wkurzona złotowłosa
Ale taka w stylu Emmy Woodhouse, czy bardziej w stylu Becky Sharp? :D

Gość ppppppppppppppodfdfjidj
dwa razy ten sam link miarka wstawiłaś nie mniej ta suknia co ją dwa razy wstawiłaś jest śliczna:)

Gość 09808977453
hehehehe, suka w stylu empire... dobre :D

Gość taka jedna dziołka
Dzieki miarka, ale zadna jakoś mi nie podeszła. Kiedys z koleżanka byłam przegladac w salonie suknie, na jej slub i tam w katalogu widizalam bardzo ladne :D Takie odcinane pod biustem i dalej luźne. I tak, mam długa smukła szyje i drobne rece, ale za to mam tez czym oddychać, nie chcialabym sukni bez ramiaczek - uczucie golizny gwarantowane :) Sorry za literówke, ale miało byc suknia a nie suka ;)

Akurat brakiem ramiączek się nie przejmuj;-) prawie do każdej suknie da się jakieś dopasować. A suknie empire mają swój styl;-) też taką mierzyłam. Ale niestety mam zbyt duży biust i wyglądałam jakby się spodziewała maleństwa;-)

Gość nie jestem stylistką
Najklasyczniejsza empirka powinna mić krótkie, bufiaste rękawki ;) W stylu Camelia Manuela Moty albo (ciut zmodyfikowana) Kristi z Annais Bridal :)