Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola topola

ja juz nie wiem czy on chce tego slubu...

Polecane posty

Gość ola topola

Ja mam 21 lat, on 24. Jestesmy ze soba 3 lata. Slub planujemy za 2, czyli bedziemy juz wtedy 5 lat. Planujemy, a raczej ja planuje, bo on mowi ze chcialby byc ze mna,ale nie wiem czy jest gotowy na slub... Wkurza mnie to , bo nie mam zamiaru widywac sie z nim do 30 w soboty,a nie mozemy zamieszkac razem bez slubu bo bedziemy musieli mieszkac z moją abka, ktora szczerze powiedziawszy wkurwia mnie jak nikt na swiecie a ona by na to nie pozwolila... Czy zawsze przed slubem pojawiaja sie takie rozterki - czy sie da rade finansowo, i ogolnie czy sie sprawdzimy w małzenstwie?

Kazdy ma watpliwosci. my bylismy mlodsi od was. byly klutnie, watpliwosci,nerwy... ale w koncu wszystko sie ulozylo.. z wami tez tak bedzie,ale nie mecz go co dzien z tym slubem,bo znudzi sie malzenstwem jeszcze przed nim.

Gość ola topola
ja nie ejstem zabonna, ale jakos nie chcialabym slubu w 2013roku... wiec albo w 2012 albo 2014, a wtedy juz bedziemy pod 30. Razem sie predzej czegos dorobimy nawet jestli w tym momencie zaczynamy od zera,a im dłuzej sie ze soba jest jako para/narzeczenstwo tym wiecej sie szuka problemow....

za 4 lata to bedziesz miec dopeiro 25 lat, a nie "pod 30stke" :P jak sie szuka problemow tzn ze gdzies one sa- czy jest sens wtedy brac slub?

Gość ola topola
ale on bedzie pod 30, a mi wtedy tez z górki...

Gość jak chcesz na sile szukac
to je na pewno znajdziesz...

no to co ze bedzie pod 30stke? :o daj mu ulimatum, jak sie nie zgodzi tzn ze cie nie kocha :o

Gość ola topola
odnosnie szukania problemow... To jest dobry człowiek, po prostu dobry. a co jesli mnie juz nic lepszego w zyciu nie spotka? Jesli trafie na jakiegos alkoholika i chama...?Kocham go, pewnei ze tak, tylko ze juz teraz nieraz zachowujemy siejak stare dobre małzenswto, wiec w czym problem, zeby w ogole wziac slub...

Gość aga 19
masz dopiero 21 lat, to na prawde nie musisz sie spieszyc ze slubem. i radzilabym nie naciskac na chlopaka, bo jeszcze sie przestraszy. a oswiadczyl ci sie w ogole? masz pierscionek?

Gość uppp**