Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzikuska 22

jestem dzikusem?

Polecane posty

Gość dzikuska 22

nie lubię rozmawiać o sobie, swoich problemach, zmartwieniach, osiągnięciach. po prostu nie lubię. nie mam opisów na gg, nie piszę na facebooku że wyjeżdżam tam i tam. dla obcych ludzi jestem neutralna, nie narzucam się im, nie jestem opryskliwa ani przesadnie miła. bliskich trochę dopuszczam do siebie, odpowiadam normalnie na pytania a nie tylko "dobrze" czy "w porządku" choć często mam ochotę im powiedzieć "a co cię to obchodzi?" - tym postronnym. mam dużo osób na roku, w grupie, ale tylko z nielicznymi mam bliższy kontakt. jak mam się otworzyć? jak być milszą? bo słyszałam za plecami ostatnio jak dziewczyny miały problem jakiś z zadaniem, że się mnie nie zapytają bo im i tak nie pomogę. pomogłabym. tylko nie lubię osobistych pytań.

Gość zxzxzxzxzxzxzxzxzx
Jestes introwertyczka, tak jak ja. Moje rozmowy przez telefon trwaja po kilkanascie sekund bo po zalatwieniu sprawy nigdy nie wiem o czym mam rozmawiac. Mieszkam sam bo tak sie czuje najlepiej, nie izoluje sie od ludzi ale nie potrafie z kims kogo znam slabo wchodzic w jakies blizsze relacje, w sumie to z tymi ktorych znam od lat podobnie, moje przezycia i odczucia sa tylko dla mnie.

Gość dzikuska 22
no właśnie o pierdołach potrafię rozmawiać, o tym co się aktualnie dzieje, ale nie o tym, co u mnie.

Gość nieznany
norma.. czy wszyscy musza byc otwarci, z adhd i slowotokiem? ja tez tak mam i zaufanych ludzi, ktorzy chetnie czasem ze mna pomilcza, a czasem porozmawiaja i wtedy to jest przyjemnosc, a nie obowiazek i sztuczne, wymuszone grzecznosci

Gość dzikuska 22
miałam spięcie ostatnio z koleżanką, bo zadzwoniła że jedziemy nad jezioro (spontaniczny wyjazd) a ja jej mówię, że aktualnie jestem w drugim końcu Polski, i potem dała mi do zrozumienia, że jej przykro że jej nie opowiadam o swoich planach itd.

Gość dzikuska 22
mam też problem z tym, że nie odzywam się niepytana. jak siedzę w ludźmi i wiem o czym rozmawiają i jaki mają problem, to dopóki do mnie bezpośrednio nie padnie pytanie, nie odezwę się.

Gość dzikuska 22
z tym, że ludzie odbierają mnie często jako takiego gbura, a ja taka nie jestem.

Gość dzikuska 22
słyszałam też, że jestem zarozumiała, bo nikomu nie podpowiem itd. ale mnie nikt nie prosił o pomoc!

Gość nieznany
z tym gburem tez mi sie zdarzalo, w sumie naturalna konsekwencja takiego podejscia :p ale jakos nie czuje potrzeby zeby przypodobac sie wszystkim