Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżmyanecie

Jeśli masz serce.......

Polecane posty

Gość pomóżmyanecie

Witam. Apeluję o pomoc do ludzi wrażliwych na ludzką krzywdę. Zbieramy pieniążki dla naszaej koleżanki , której po raz drugi zalało całkowicie dom w Sokolnikach pod Tarnobrzegiem. Dziewczyna z pół rocznym dzieckiem mieszka po znajomych , bo już nie ma do czego wracać. Chce wynająć mieszkanie, ale naprawdę nie ma za co. Jest na lini załamania nerwowego. Jeśli możesz pomóc odezwij się. Naprawdę każda złotówka się liczy. Aneta jest naprawdę fantastycznym człowiekiem, zawsze pomocna i życzliwa. A teraz została sama z maleństwem i chorą mamą. Ta niestabilna sytuacja bardzo źle odbija się na maluszku.

Gość dsfdg
Podaj numer konta, jutro przeleje 50 zł.

Gość pomóżmyanecie
mogę na gg lub mailem?

Gość pomóżmyanecie
Podaję nr gg chętnie podam wszelkie informacje, są tu różne osoby dlatego nie chcę czyjejś tragedii narażać na kpiny . 945263

Podbijam temat i nie jestem osobą która go założyła.. Ludzie zastanówcie się młoda dziewczyna + małe dziecko nie mają gdzie mieszkać pokażcie Im serce a dobro na pewno do WAS wróci

Gość pomóżmyanecie
Dziękuję za wsparcie :). Czasem warto przypomnieć sobie słowa Jana Pawła II - " Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, a przez to kim jest...Nie przez to co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi."

Gość czarnamamba13
Bardzo współczuję wszystkim, których zalało.

Gość someonecrazy
Oczywiście współczuję tej dziewczynie jak i każdemu innemu kogo to spotkało i mimo mojej sytuacji chętnie pomogę jak będę mógł. Ale moją wypowiedź kieruje do tom4szek. Pomóżcie a dobro na pewno do Was wróci? Nie prawda! Zawsze byłem dla wszystkich dobry, jak mogłem to pomagałem ludziom w potrzebie, czy to jakieś datki czy pomoc fizyczna. Lecz dobre uczynki i wiara widać są nic nie warte. Bo co mnie za to spotkało? Miałem wypadek samochodowy w którym doznałem urazu kręgosłupa w 3 miejscach, teraz z powodu niedowładu chodzę o kulach i muszę nosić pampersy bo nie panuje nad tymi czynnościami. Mało tego, to wszystko stało się gdy mam jeszcze 3 lata spłaty pożyczki na samochód która wychodzi mi 650 zł na miesiąc. Odszkodowania nie dostane, z pracy mnie na pewno zwolnią i ciekawe z czego będę płacił. Więc proszę Cię nie pisz tu takich bzdur bo to wszystko jest nic nie warte.

Gość someonecrazy
Jo tam pomoc rządowa. Najpierw gadali że po 6 tysięcy, teraz jest że jeśli nie zalało więcej niż piwnicy to max do 3 tysięcy. Na tym wszystkim bardziej urosną portfele tych co się tym zajmują niż poszkodowanych. Taka jest ta polska w rządzie

Gość czarnamamba13
Ale są ludzie wokół którzy pomogą, z którymi możesz porozmawiać. Bardzo szanuję szczere wypowiedzi a nie jakieś bzdury i komentarze bez celu. Każdy ma wyznaczoną jakąś swoją drogę, tylko my nawzajem możemy sobie pomóc ją przejść.

Gość someonecrazy
owszem, zgadzam się. Są ludzie którzy pomogą i za to szanuje takich ludzi. Lecz my w rządzie raczej nie mamy ich zbyt wielu jeśli w ogóle jacyś są :)

Gość ajatampomogę
A ja tam pomogłam, widziałam na youtube filmiki z Sokolnik. Masakra.

Gość aaaaaaanka
Ja też się przyłączam, mnie kiedyś bardzo pomogła obca kobieta, do dziś nie wiem kto to jest, chciała pozostać anonimowa. To mnie dużo nauczyło.

Gość meduzaen
Popieram.

Gość pinacolada123
Podbijam temat. To fakt.

Gość akjhskaj
Ta dziewczyna w całej tej tragedii ma szczęście, że ma tak życzliwe osoby obok siebie.

Gość amcasen
Jak pomóc?

Gość do seven pounds
Tak, to problem, a ludzie przejmują się bzdetami..

Gość ot tak tu weszłam
Chętnie pomogę finansowo i rzeczowo. Wyślij mi proszę na maila adres tej dziewczyny, imię i nazwisko, bo boje się, że ktoś chce zarobić na tej tragedii. ksenia22k@wp.pl