Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajojq

Do wszystkich Pań.

Polecane posty

Gość wliwliwli
chociaż co mnie tu dziwi, to to że na taniec jeszcze żadnej nie 'wyrwałeś', ostatnio tyle tego tańca wszędzie i generalnie stał sie hobby narodowym, a większosć kobiet uwielbia wręcz taniec, zwłaszcza z partnerem, który jest w tym dobry, a jak zawodowiec to już wogóle ahy i ohy, więc? działaj koleszko :classic_cool:

Gość pewnie coś w tym jest
tak bardziej radykalnie - kiedys gdzies przeczytalam ze najpierw trzeba polubic siebie, zeby inni Cie polubili.

Gość Kajojq
Hahaha domyślam się ;) aj do cholery nie weim co z tym zrobić, może faktycznie brakuje mi odrobiny wrażeń w postaci 2 miesięcy aresztu, łysej czaszki, dresiku i białej kaszkietóweczki marki nike? :> Ci to cholera mają powodzenie. Fakt, że u pustych jak bębny Beatlesów panienek, ale zawsze coś :P

"Otóż mój problem polega na niemożności znalezienia Kobiety" Witam, no to już ją znalazłeś :D

Gość Kajojq
Na taniec... co innego tańczyć układy i gotowe figury na zajęciach - co innego pójść do klubu. Poza tym staram się z tym specjalnie nie afiszować, żeby ewentual;ną, potencjalną kandydatkę mieć czym zaskoczyć na przyszłość ;) Co do samooceny, no ok, ale nie jest aż tak fatalna. Nie tnę się czerstwym pieczywem, nie chcę się zabić, uważam po prostu, że porównując do ogółu dzisiajeszego społeczeństwa raczej niespecjalnie się wyróżniam (jeśli chodzi o fizyczność) a nie oszukujmy się - to pierwszy bodziec, który popycha do poznania kogoś "od wewnątrz".

Gość hahha hahha
a co tanczysz? :)

Gość dobrze
pisales ze miales zwiazek, to jak ja poznales?

Gość Kajojq
tak, niby kogo? :P

Gość dziewczyna_z_Lublina
Gdybyś był starszy 😭...

Autorze, co do fizyczności to uważam, że wszystko z Tobą naprawdę ok. Jesteś zbyt krytyczny wobec własnej osoby. Dużo mniej przystojnych ma kobiety, nawet te piękne. ;)

Gość Kajojq
Lyrical Hiphop i modern jazz, te co właśnie są ostatnio "na topie" :P Moją byłą poznałem w szkole, chodziliśmy razem do klasy. PS chyba warto wspomnieć, że co do koleżanek - mam ich dość sporo. ;)

Gość hahha hahha
och to możesz startować do ROMY do musicalu!

kajojq chociaz w sumie ja juz mam dla ciebie kobiete :P tylko cholera do lublina mam kawalek :(

Gość Kajojq
No nie wiem właśnie, husky. ;) Starszy - tzn? :)) Do ROMY? :D Bez jaj, aż tak wysoko nie mierzę po 4 latach tańca ;) Koleżanki, tak myślałem o tym, konkretnie nawet o jednej z nich. Dopóki nie dowiedziałem się, że jest zaręczona ;) A podstawianie... wyjdę na totalną ofermę, jeśli którąś o to poproszę (hmmm chyba właśnie nią jestem ;P)

Gość dobrze
czyli kompleksy z powodu wygladu, bo wydajesz sie rozmowna osoba, a moge dostac fotke?

Gość dziewczyna_z_Lublina
Ja już dawno po studiach :O

Gość Kajojq
Powiadasz, że masz, husky? :) :D

o popatrz, ja tez tancze :D od 3 mies w ramach wf na studiach, ale zawsze cos :P:P:P:P

Gość hahha hahha
ja marze że tam kiedyś zaśpiewam!

Gość Kajojq
Ehhh może to i racja Carrie? :> Nie wiem, dobrze, czy można to nazwać kompleksami. Raczej niedowartościowaniem, bo bycie oszukiwanym kupę czasu nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy w życiu. Pewnie, daj maila. ;)

Gość kdbm-236854743
A jesli ktos slucha Marilyn Manson to tez jest spalony u kobiet?

Gość nie wiem jakie masz kwalifikac
ale skoroś zawodowiec, zatrudnij się w jakiejś szkółce tańcza, instruktorzy mają powodzenie - wiesz mi, a ile kobitek do poznania

Gość Kajojq
No niestety w tym temacie jest to niezbędny załącznik. ;)

kdbm - chyba nie.. :P a ktory kawalek najlepiej lubisz?