Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajojojojojojojojoj

Przyklad sarkazmu, podajcie

Polecane posty

Gość ajojojojojojojojoj

no jak wyzej lejdis end dzentelmens

Gość Bronio Komorosiu
JAK WAM SIĘ POWODZI? :classic_cool:

Gość (thy)
-Kochanie, wyrzucisz śmieci? -Jasne, już biegnę.

Gość zxzxzxzxzxzxzxzxzx
to co podala CarrieBradshaw to nie jest przyklad sarkazmu tylko po prostu chamstwa.... mezczyzna mowi kulturalnie kobiecie subtelny komplement a ona go zwyczajnie w wulgarny sposob obraza :O

Gość do zxzxzxzxzxzxzxzxzx
pewnie nie jedna cię już tak 'obraziła' co? :classic_cool:

Gość Gonada
Dosłownie - Nie dotrzymałeś obietnicy. Ironia - Polegać można na tobie jak na Zawiszy, na prawdę. Sarkazm/ironia - Widzę, że dosyć łatwo ci przychodzi obiecać coś. Ironia/sarkazm - Właśnie pokazałeś ile warte jest twoje słowo. Sarkazm - Nawet mnie nie zaskoczyłeś. Obraza - Cholerny kłamca jesteś! Sarkazm jest jednoznaczny, ironia dwuznaczna (ponadto ironizować też można jak chce się kogoś pochwalić). Sarkazm nie jest obrazą wprost, tylko gorzkim komentarzem.

Gość Preside
do zxzxzxzxzxzxzxzxzx cyt. "to co podala CarrieBradshaw to nie jest przyklad sarkazmu tylko po prostu chamstwa.... mezczyzna mowi kulturalnie kobiecie subtelny komplement a ona go zwyczajnie w wulgarny sposob obraza " cyt. "CarrieBradshaw On: Ale jesteś piękna, przedymałbym Cie w każdej możliwej pozycji." CÓŻ ZA SUBTELNY KOMPLEMENT, WYPOWIEDZIANY KULTURALNIE DO KOBIETY !!!! Jeżeli to uważasz za kulturę i tak też odnosisz się do kobiet to nie wypowiadaj się więcej na jakimkolwiek forum pacanie.

Gość ironkaaronka
do Preside Dałeś/dałaś się złapać - jesteś ofiarą ironii;) (a może to ja nią jestem?;-))

Gość xsantrypa
po upojnej nocy - rano dziewczyna sie budzi i mowi tak - oooo ! widze ze mieszkanko tez masz malenkie ! ... -pasuje ?

Gość xsantrypa
autor - odpowiedz na pytanko !

Gość gość
11:01 - przeciez u kobiety na tyłku zawsze jest tłuszczyk nawet jeśli jest szczupła , widziałes kiedyś kobiete bez tłuszczyku na tyłku ? szukasz takiej ? chyba jesteś pedałem