Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżmyaneciee

Jeśli masz serce........

Polecane posty

Gość pomóżmyaneciee

Witam. Apeluję o pomoc do ludzi wrażliwych na ludzką krzywdę. Zbieramy pieniążki dla naszaej koleżanki , której po raz drugi zalało całkowicie dom w Sokolnikach pod Tarnobrzegiem. Dziewczyna z pół rocznym dzieckiem mieszka po znajomych , bo już nie ma do czego wracać. Chce wynająć mieszkanie, ale naprawdę nie ma za co. Jest na lini załamania nerwowego. Jeśli możesz pomóc odezwij się. Naprawdę każda złotówka się liczy. Ona jest naprawdę fantastycznym człowiekiem, zawsze pomocna i życzliwa. A teraz została sama z maleństwem i chorą mamą. Ta niestabilna sytuacja bardzo źle odbija się na maluszku.

Gość Mamusienieczka
Otóż to ;] Tylko idiota by się dał na to teraz nabrać ;] Jak można tak ludzką krzywdę wykorzystywać dla własnej korzyści.

dlaczego ja mam pomagać twojej koleżance moi znajomi też są pozalewani jak juz to im pomogę kazdy ma kogoś w pobliżu zalanego a ty sie prosisz tu

Gość pomóżmyaneciee
Nie chcesz pomóc to nie komentuj, trochę pokory życzę, bo niewiadomo co Ciebie czeka...

Gość Mamusienieczka
Przestań udawać ofiarę losu Jeśli to prawda to współczuję, ale jeśli nie wiesz jeszcze to większość PL jest pod wodą nawet moja Warszawa i mam tu komu pomagać, a jeśli ktoś tu łyknie Twoje apele okaże się mega głupi ;] Tylko dlatego, że bardzo to podejrzane. Niech koleżanka zarejestruje sie na stronie powodzian - gdzie to zostanie zweryfikowane, a jej zostanie przydzielony numer pomocy itp a nie chodzisz i żebrasz

Gość ddsadsadd
Spieprzaj dziadu do fundacji albo pomocy powodzianom, a nie wyłudzaj tutaj :) Kretyn.

moja koleżankę też zalało a ma 7 dzieci i ledwo ciągnie koniec z końcem ja jednak po kafeteriach nie ciągam ludzi o pieniądze

Gość Mamusienieczka
myśli, że frajerów tu spotka ;] Sam żeś koleś frajer, że tak pomyślałeś :]

Gość przel_otem
ale jak mamy pomóc, jak Ty nawet nr konta nie podałaś gdzie dokonywać wpłat?

Gość ddsadsadd
Wysłać pewnie pocztą elektroniczną :D:D:D Poczta Polska :D

Gość Mamusienieczka
ale podali numer gg do kontaktu ;]

Gość Mamusienieczka
kto mu uwierzył ? Nie widzę ani jednej takiej tu osoby.

Gość czarnamamba13
A ja wolę pomóc konkretnej osobie niż "powodzianom" tzn. nie wiadomo do kogo pomoc trafi. Sama widziałam ludzkie dramaty i łzy w oczach w podziękowaniu za pomoc.