Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruda Eś

Chce przytyć ale nie wiem w jaki sposób

Polecane posty

Gość Ruda Eś

Cześć . Mam wielki problem z moją waga ... Ważę 45 kg a mam 159 Jestem strasznie chuda . Nie wiem co mam poradzić żeby przybrać na wadze . Wiem że to nie jest takie proste jak się wydaje .POMOCY .! . Może jakaś dieta lub coś w tym stylu ... Albo jakieś tabletki no ja już nie wiem .... Bardzo proszę o pomoc wyglądam jak nie wiadomo co i czuję się koszmarnie z moim ciałem . Chciałabym przynajmniej z 10 kilo przytyć , Czuję że jak przytyję to i moje piersi urosną i w końcu pozbędę się kompleksów .

Gość alex523
Hm.. może więcej jedz? a jak nie to do lekarza by przypisał tabletki ..

a więc tak: możesz się najpierw udac do lekarza i zrobić badania morfologiczne :) jesli one wyjdą OK, to czas zacząć dbać o swoją dietkę. przytyć jest znacznie trudniej niż schudnąc, więc trzeba więcej nad tym popracowac. wbrew pozorom nie powinnaś się objadać jakimiś tłustymi potrawami, raczej sobie te tłuste i smażone potrawy oszczędź, gdyż one długo się rozkładają w żołądku. za to nie powinnaś stronić od potraw ze spora ilością białka! :) białko to od dzisiaj twój przyjaciel :P twoje jedzenie też powinno być regularne, i tu się także sprawdza zasada jak przy odchudzaniu - należy jeść mniej, ale częściej.

Gość rolada
często podjadaj