Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasiaiass

nie mam znajomych :(

Polecane posty

Gość dasiaiass

taka ladna pogoda, wszysycy gdzies wychodza, opalaja sie, grilluja a ja nawet nie mam z kim pogadac :(:( cale dnie spedzam sama

Gość pot
jesli siedzisz cały czas na kafe nie dziw sie.... gdzie ich masz poznać?

Gość dasiaiass
nie siedze caly czas na kafe. chodze na uczelnie, ale tam dziewczyny tworza grupki i wierzcie mi probopwalam sie jakos z nimi zakolegowac, ale nic to nie daje. czasem z jakas dziewczyna z czelni wyszlam 2-3 razy na kawe, i myslalam ze jakos reguralnie bedziemy sie widywac, ale ona od 3 miesiecy przestala sie do mnie odzywac :( i ciagle tak samo

Gość klawtait4d
tez tak mam trudno mi z kims nawiazac kontakt, a skad jestes?

Gość dasiaiass
slaskie nie wiem, najgorzej jest latem. jak taka ladna pogoda czlowiek az ma ochote wyjsc gdzies posiedziec. np na rynek, napic sie kawy, posmiac sie, a ja nie mam z kim./ kiedys jeszcze mialam faceta. zerwalam przez wlasna glupote. on mial mnostwo znajomych a jak przyjezdzalismy do mnie, to jak wychodzilysmy na spacer to mijalismy domy sasiadow a tam impreza, grill, kupe ludzi, i kiedys zapytalk sie czy mam jakies kolezanki czy kolegow. teraz mysle ze to bylo w formie zartu, a ja tak sie tym przejelam ze sie poplakalam i zerwalam to :(

Gość oj tammmmmmm
ja tez mam malo znajomych, znaczy duzo ludzi znam "na czesc", ale zeby gdzies wyjsc i sie spotkac to garstka doslownie a dobra kolezanke mam tylko jedna :) a jak mnie jakis facet z ktorym sie spotykam pyta o znjomych to mowie ze mam malo, w dodatku sami faceci, bo laski mnie nie lubia:P i wcale sie tego nie wstydze

Gość oj tammmmmmm
ja jestem z katowic, a Ty? gdzie studiujesz? u mnie na roku tez sie porobily grupki, do zadnej z nich sie nie wkrecilam bo to nie byly moje klimaty :)

Gość mmmmmmmmmmmmaaaaadddd
e ja też nie mam za wielu znajomych właściwie nie mam żadnej koleżanki nawet bo się trzymam z facetami:) bo inne dziewczyny to jakieś takie denne w moim otoczeniu sa

Gość anooo
Jak byłam na studiach, to zależało mi na znajomościach wiadomo, to taki czas wyjątkowo kumplowski...no ale teraz widzę że znaczna większośc znajomości ma charakter powierzchowny, typu co u Ciebie, ludzie ze sobą rywalizują, zazdrość...

Gość oj tammmmmmm
no macie racje z tymi znajomymi ze studiow ja zauwazylam ze te grupki ktore sie potworzyly, to byly znajomi ktorzy znali sie jeszcze z czasow licealnych, moze pare innych osob do nich dolaczylo zreszta ja na studiach nie mialam czasu na codzienne wypady na piwo, bo pracowalam

Gość anooo
Więc wiele znajomości sobie darowałam, wiele po prostu rozlazło się naturalnie, bo była to znajomość głównie na cześć...

Gość anooo
Zgadzam się z grupkami, tworzą się na 1 roku i bardzo ciężko później do nich się dostać ;), ale w takiej grupce zazwyczaj ma się choć jedną osobę z którą już bardziej przyjacielskie relacje są...

ja tez wlasciwie nie ow ale nie widuje ich po mam znajomych to znaczy mam 2 kolegow ale nie widuje ich po pol roku bo chyba maja wazniejsze sprawy niz zadawac sie ze mna :(

Gość anooo
Poza tym 3/4 ludzi działa na zasadzie wyciągania gdzieś ich, proponowania spotkań, sami z siebie nic nie zaproponują...

Gość dasiaiass
no wlasnie a teraz ani faceta ani znajomych, sloneczko za oknem a ja siedze przed kompem i nie mowcie ze moge wyjsc sama na spacer bo mam dosc wychodzenia samej :(

Gość pot
widocznie w tobie jest cos ze cie ludzie omijaja

Gość pot
może jesteś śmierdzielem albo tipsiarą :( coś masz w sobie odpychającego w sobie nawet mi sie nie chce z tobą pisać czuje od ciebie zła energie serio

Gość pot
nawet chłopak uciekł od ciebie nie masz znajomych to świadczy o tobie jestes nieciekawą osobą

Gość dasiaiass
nie jestem tipsiara. ale moze faktycznie we mnie jest cos odpychajacego. jeste osoba niesmiala wiec zamykam sie w sobie :( nie umiem byc wyluzowana. jestem sztywna :(

Gość oj tammmmmmm
moze jestes zwyczajnie nudna? :O w ogole co lubisz robic? gdzie bys chciala wyjsc z tymi znajomymi? na kawe? na piwko? do klubu? na zakupy? ja sie widuje ze znjomymi tylko w weekend i zawsze idziemy pic i sie dobrze bawic :D w tygodniu nie mam potrzeby sie z nimi widywac bo po pracy jestem zmeczona i wole ksiazke poczytac :P na zakupy chodze sama bo tak wole, a kawe mam w domu :D

Gość oj tammmmmmm
no to jedno piwko cie powinno rozluznic :D

Gość dasiaiass
no chcialabym np gdzies pojsc napic sie czegos, posiedziec, pogadac. na zakupy tez chodze sama i chyba wole sama chodzic na zakupy. a na impreze poszlabym ale nie mam z kim jestem nudna osoba :(

Gość qqwevn
autorko skad jestes? mozemy sie poznac ;)