Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlodziutka_cipuchna

CO myśliscie o mojej muszelce?

Polecane posty

Gość zenek bembenek
ja juz zjechalem na recznym czekam na kolejne foto :classic_cool:

Gość nie mogę! znowu!
spierdalaj ekshibicjonistko z tym syfem!

Gość lekooomanka
ah faceci są straszni ;p chociaz ja tez cos mam z faceta , bo lubie sobie dogodzić oglądając filmiki... Też mam bułeczkę, i do tego węziutką, mój facet jest w 7 niebie, bo nie mam rozjechanej i rozklapcianej jak kurwa. Miał kiedyś dziewicę, mówił że miała rozklapcianią jakby ją stado koni przeleciało :) a moje kwiatuszka uwielbia :) którzy pokazuje swoje motylki jak się najaram ;)

Gość Cynamonowe_oczy
Co racja,to racja. Juz o tym wspomniałama,ale kiedys byłam z facetem,który wyjawił mi po czasie,że bardzo sie bał,że okaze sie,ze mam motyla (nie przepadał nigdy), i w momencie kiedy okazało sie ,ze mam bułeczkę, miał na twarzy mega rogala-do kompletu hehe ;p Ja wtedy zastanawiałam sie co on sie tak szczerzy kiedy zobaczył moja c*pke, a pozniej okazalo sie własnie, ze był mega zadowolony, bo ujrzał bułeczkę ;p A o motylach mówił,ze obrzydzaja go, bo takie rozlazłe są te wary i wyglada to tak jakby dziewczyna miała niezły przebieg wczesniej, cała rozciagnieta,wyrobiona i wymamłana,że od razu ma skojarzenie,że taka to pewnie z niejednego pieca chleb jadła, takze sa rózne męskie odczucia odnosnie motylków,jak widac nie na kazdego faceta to działa

Gość Cynamonowe_oczy
a fotke autorki tematu widzialam wczoraj, i tak kobiecym okiem - naprawde ładna cipka, w sumie to mam podobną i jstem z niej bardzo zadowolona. Bułeczki góra ;p hehe

Gość fan spoconych kobiecych stópek
usuneli zdjęcie :(

Gość ręczniak
co jest z tym foto? nie mam juz przy czym jechać :(

Gość tej cipuchna
gdzie jestes?? dawaj kolejne zdjecia swojej waginy :classic_cool: