Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana_20stolatka

Wypadają mi strasznie wsłoy ;/ tarczyca?

Polecane posty

Gość Załamana_20stolatka

Strasznie wypadają mi włosy. Może od tego że choruję na tarczycę. Co zrobic zeby nie wypadały? Może powiedziec to endokrynologowi?

skoro wiesz, ze jestes chora i sie leczysz to dawno powinnas to pwoiedziec swojemu lekarzowi

Gość kkarrolinka
na 100% dlatego

Gość Załamana_20stolatka
ja myślałam że może przez to bo zrobiłam sobie pasemka. Ale tarczyca chyba to powód głowny i muszę lekarzowi to powiedziec.

Gość kkarrolinka
napewno to przez tarczyce bo gdy mi wlosy wypadaly i poszlam zrobic badania lekarz pierwsze co to zlecił mi badanie tarczycy, ale wyszlo wszystko ok obcielam wlosy i przestały wypadac

Gość Załamana_20stolatka
mi sie wydaję ze to też może byc spowodowane przez stresy ;/ bo teraz mam same dni stresowe ;/

Gość kkarrolinka
no niestety stres tez bardzo zle wplywa na wlosy...

Gość nati wroclove
hej dziewczyny od Listopada leczyłam sie na nadczynnosć teraz mam wyniki w normie miałam 2 guzki jeden sie zmniejszył drugi sie powiększył więc w maju ide na biopsje ale jak tu czytam jakie leki bierzecie bo ja przez cały czas biore Thyrozol i dopiero teraz wypadaja mi włosy macie jakieś sposoby na TO

Gość igaaaaaaa
ja w wieku 20 lat rowniez mialam straszny problem w wlosami, co prawda nie chorowalam na tarczyce ale wlosy lecialy mi garsciami, az fryzjerki byly w szoku ;) zaczelam przyjmowac preparaty wzmacniajace typu skrzyp polny i sie po kilku miesiacach unormowalo. i jak ktos wczesniej napisal przyczyna problemu jest tez stres.

Gość agssa
Dziewczyny, polecam orzechy!!!!!!!! Ja jem je od ponad 2 tyg i nei moge uwierzyc, przestaly wypadac mi wlosy!!! Suplementowalam sie cynkiem, skrzypem i innymi mineralami i wtaminami...i jakos slabo mi to pomagalo. Odkad zaczelam jesc garsc orzechow dziennie wlosy przestaly wypadac!!!!!!!Naprawde, nie moge wciaz w to uwierzyc ale taka jest prawda :-)