Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upppupp

suknia ślubna dla szerokich ramion

Polecane posty

Gość upppupp

Tak jak w temacie. Jaka suknia ślubna byłaby odpowiednia przy szerokich ramionach? Czy dobra byłaby typu księżniczka? (szeroki dół, bez ramioczek) A może coś innego. Szukałam w necie ale natrafiałam tylko na rady typu "ten dekolt nie pasuje przy szerokich ramionach", "tego nie noś jeśli masz szerokie ramiona", "unikaj tego dekoltu przy szerokich ramionach" i wychodzi na to że żaden dekolt mi nie pasuje heheheh :P Może coś poradzicie. Bo troche boje sie że jak pójde do salonu sukien ślubnych to co bym nie załozyła, to panie w sklepie bedą sie zachwycac że jest pięknie (kiedyś byłam świadkiem takiej sytuacji, kobiecie zdecydowanie suknia nie pasowała, a sprzedawczynie och i ach, żę to ta jedyna najlepsza, ale babka sie nie dała i nie kupiła :) ) Co radzicie?

Gość upppupp

Gość upppupp
Może ktoś jednak coś doradzi? :)

Gość fdbdfbdfb
SZeroki dol , na gorze bez przesadnych zdobien.

Gość ja mysle ze dla szerokich
ramion bedzie dobry tez szeroki dol zeby zrownowazyć, bron boze styl empire

Gość bimbim
* Szerokie ramiączka - zwężają ramiona. * Paski krzyżujące się na łopatkach - optycznie dzielą i zmniejszają plecy. * Dekolt w kształcie litery V - wysmukla dekolt i "ściąga" ramiona. * Spódniczki trapezowe - równoważą proporcje. * Szerokie ramiączka - zwężają barki.