Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peritolkaaa

peritol - za i przeciw

Polecane posty

Gość peritolkaaa

słyszałam ostatnio o peritolu...ponoć na zwiększenie apetytu...wie ktos cos na ten temat?

Gość Załamana_20stolatka
Mi zwiększył apetyt i przytyłam i po tych tabletkach mam cały czas apetyt. Tylko jak zabrałam jakieś miesiac temu peritol to w ogóle nie mogłam przytyc ;/

Gość peritolkaaa
no ja właśnie mam problem z małą masa ciała i myslałam o tym żeby jakos się "wspomóc"...wyczytałam gdzieś w necie o tym peritolu, jest mnóstwo za i przeciw...wiesz cos o jakis skutkach ubocznych?pojawiły sie u Ciebie takie? długo brałas?

Gość Załamana_20stolatka
Troszkę je brałam. Ale potem lekarz powiedział że nie mam brac. Ja pózniej brałam na własną reke myslałam że przytyję a tu lipa ;/ tylko chudne ;/ ja po proszę lekarzy o jakis lek na przytycie jak pojadę do szpitala. Mi teraz peritol w ogóle nie pomagał tylko na początku.

Gość peritolkaaa
Załamana 20stolatka dlaczego taki nick? pozdrawiam wszystkie Chudzinki:-)))

Gość Załamana_20stolatka
długo historia...

Gość peritolkaaa
buuu...w takim razie nie będę wnikac w szczególy, mam nadzieje że wszystko się ułoży:-) Napisz mi jeszcze prosze czy miałas jakies skutki uboczne brania tego?

Gość Załamana_20stolatka
nie miałam raczej skutków ubocznych. Chyba że jak ponownie zabrałam talbetki to mi nie pomagały ;/

Gość peritolkaaa
No ja wogóle pierwszy raz będę brac cokolwiek...zobaczymy piszcie dziewczyny, pomóżcie:-) pozdrawiam

Gość nolla1999

Ja  ważyłam 43,9 ale to tylko dlatego że byłam chora ( zatrucie pokarmowe i biegunki dzień w dzień )  doszłam do siebie tak naprawdę dopiero po antybiotyku Xifaxan  2 tygodnie i lekarz przepisał mi  peritol bo już patrzeć na siebie nie mogłam . Biore od 2 miesięcy ważę 48 kg więc działa :) Apetyt  mam duży wiec oby do przodu .Powodzenia dla chudzinek:)