Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeewaaaa

Dlaczego faceci chcą oglądac nasze zdjecia toples

Polecane posty

Gość eeeeewaaaa

Gość tits or gtfo

Gość eeeeewaaaa
czesto moj kolega prosi bym mu wysła na telefon . to takie dziwne .co myslicie o tym ?

Gość tits or gtfo
mysle wlasnie to: T I T S O R G T F O i skonczy pierrdolic smuty

Gość eeeeewaaaa
oj pytam sie !! a tu zaraz skoki na moja osobe nie znam waszej psychiki nie wiem o czym myslicie po co chce to zdjecie ???

Gość tits or gtfo
bo chcemy zobaczyc te cycki ty tepa strzalo :O albo je pokazujesz albo wypierrrrdalaj smetna suczo

Gość rena1969
a pozniej sie onanizuja

Gość eeeeewaaaa
prostak !!!!!! jestes czy ja powiedziałam ze wysle???????????????!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!111 ja tylko pytam co o tym myslicie jesli oczekujecie tazkiej fotki od kobiety

Gość eeeeewaaaa
ale jesli juz widzial kiedys moje piersi ????? naa zywo

Gość eeeeewaaaa
????

Gość miejski slownik slangu
chyba czegos nie rozumiesz: # Tits or GTFO Ocena: down 32 up Dosłownie : Cycki albo wypierdalaj. Gdy kobieta/lub dziewczyna rozpoczyna rozmowe na czacie lub forum internetowym może spotkać się z tym wyrażeniem, gdy nikogo nie obchodzi temat który porusza. Zamiast jej słuchać, osoba pisząca chce po prostu zobaczyć jej piersi. Ona : Wczoraj rzucił mnie chłopak i nie wiem co robić ;(((((((( On : Tits or GTFO - Ona : Hi guys! My name is Clare and I'd like to say hi. On : no one cares, tits or gtfo. Tagi: 4chan gtfo tits Powiązane słowa: Brak. Data dodania: 2009-07-16 Autor: setheme usuńZgłoś do usunięcia Podaj powód: Spam Zbytnia wulgarność Obraza uczuć religijnych Inny powód: Zgłoś # Tits or GTFO Ocena: down -10 up dosł. z ang. "Cycki albo wypierdalaj" - słowa używane zazwyczaj w sytuacji, gdy 'n00b' chwali się jakimiś zdjęciami, jednocześnie ich nie zamieszczając. Używający stwierdzenia 'Tita or GTFO' chcą przez to powiedzieć 'n00bowi', żeby albo zamieścił te zdjęcia, albo ordynarnie 'wypierdalał'. (GTFO - Get the Fuck Out). - Mam zdjęcie sowy mówiącej 'orly', lol. - J0hnny - Tits or GTFO - Mugatu Tagi: Angielski Powiązane słowa: GTFO Data dodania: 2008-01-25

Gość ona2525
hahha , mój kolega tez prosi mnie o moja naga fotke , chce , zebym mu wysłała na telefon nagie zdjecie , nie dziwiło by mnie to , ale on jest...zonaty

Gość ona2525
to trzeba miec tupet , to fakt kiedys mielismy dobre kontakty , ale tak , nie odzywa sie kilka miesiecy i wyskakuje z taka propozycja , powiedzialam mu , ze nie ma takiej opcji...