Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zośka_25

Powiedzieć mu?

Polecane posty

Gość Zośka_25

Hej od roku jestem z moim chłopakiem i palnujemy we wrześniu ślub.Ufamy sobie i mówimy sobie wszystko.Jednak nie chodzi tu o niego lecz o jego brata.Jego brat ożenił sie 2 lata temu.Jednak ona nie była mu wierna.(Gdyż pracował on za granicą).Kilka krotnie całowała sie z innymi,on o tym wiedział a przed samym ślubem przespała się z innym facetem.Ożenił sie z nia ze względu na dzieci i powiedział ze to ma się więcej nie powtorzyć.Dał jej ostatnią szansę.Jednak ta su... 4 miesiące po ślubie,gdy przyszła napita do domu pocałowała się z moim chłopakiem a własnym szwagrem!Chciała coś więcej ale on nie chciał.Myśle ze jest w nim zakochana.Mielismy sie raz spotkac a ona mu nie przekazala wiadomosci poza tym jak uslyszala ze jestesmy razem byla czerwona jak burak.Ja chce mu powiedzieć o tym ,,wypadku,,.Uważam ze prawda mu sie nalezy kogo poślubił ale moge spowodowac klotnie pomiedzy bracmi.Co robić?

Gość maxtram0
to naturalne że nie wiesz co robic, po pierwsze twój brat, po dugie targają toba emocje z powodu zazdrości, może jak narazie nic nie mów tylko obserwuj, tak juz jest że jeśli mloda dziewczyna jest sama zwyczajnie potrzebuje bliskości,nie koniecznie musi chodzic o sex,ale to że nie mysli to raczej swiadczy tylko o niej, jest mnóstwo kobiet cwanycvh i tzw.łatwych, rzecz w tym że jedne robia to po cichu a inne jawnie ,

Gość pytam - kobieta
dziwie się, że się ożenił. To tak jakby spotkała ją nagroda za to, że go zdradziła. Mówic? A po co. Wie, że ożenił się z osobą, która może go zdradzac. Wiedział co bierze;)

Gość nie wpierdalaj
sie w nieswoje sprawy i tyle.

Gość oeuhge
całowała się z Twoim chłopakiem czy go pocałowała a on nie zareagował?

Gość Zośka_25
z tego co on mi mowił przyszła do niego najebana i zaczeła miziać sie do niego tzn nosem i ustami zaczela dotykac jego calej twarzy on nie chcial ale ona powiedziala wiem jak to sie może skonczyc odwrocila jego glowe i wsunela mu jezyk do ust,on tez byl pijany,chciala wiecej ale on sie nie zgodzil...

Gość joi bt
to chyba Twój chłopak powinien brata uświadomić. Nie Ty.

Gość samira chandra
no cóż stara prawda głosi - nie wpieprzaj się między wódkę a zakąskę - powiedz chłopakowi żeby bratu powiedział, ale i tak decyzja czy powiedzieć czy nie ostatecznie powinna należeć do niego a Ty pozostań obserwatorem i tyle

Gość kei
szwagier nie zabroni jej przymilać się do twojego męża bo niby jak ? układaj się z wlasnym mężem a nie z nimi, to lepiej rokuje.

Gość kei
*układaj się z własnym narzeczonym

Gość Zośka_25
ale on nie chce mu powiedziec,powiedzial mi ze on nigdy sie o tym nie dowie.Ale moim zdaniem on powinien znac prawde ze nawet jemu bratu nie odpuscila,nawet przysiega malzenska nic dla niej nie znaczyla.Jest zwykla kurwa,nienawidze jej...

Gość kei
no pewnie że nie chce. to twój problem a nie jego.

Gość Zośka_25
mój też bede jego żona niedługo.A nie chce miec kurwy w rodzinie bo na slubie czy na swietach sie pozabijamy.Wiem to nie moja sprawa ale zal mi go on nie widzi jak ona swieci oczami do jego brata.A ostatnio dzwonila do niego choc szwagier przyjedz do nas bedziemy lazic po miescie,choc bedzie fajnie a jej maz niczego nie podejrzewa ze bedzie sie kleila do jego brata....

Powiedz, moze ja przytemperuje, co Ci szkodzi, moze to nieetyczne, ale do cholery nie wszystko w zyciu jest fair.

Gość kei
ja na miejscu bratowej zrobiłbym nieporozumienie i jeszcze wyjdziesz na chamską plotkarę. kurwę w rodzinie już masz i siłą jej nie zmienisz najwyżej będzie się lepiej kryć. pracuj lepiej nad swoim faciem.

Gość gfddfgdgdffgfdgdfg
po roku czasu ślub? nie za szybko? spieszy się wam aż tak bardzo do ślubu?