Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onka patrolka22

Mam male cycki i wstydze sie chodzic przy kims bez stanika...

Polecane posty

Gość Onka patrolka22

Wstydze sie jak mam gdzies jechac ze znajomymi i spac w jednum pokou z obncymi.. Wstydze sie pokazac w pizamie bez stanik, bo zuplenie plaska jestem..

Gość your love is my drug
chcesz,żebymy Ci coś poradzili czy chcesz,żebyśmy Cie pocieszali? Jeśli chcesz porady to na PŁASKIE CYCKI nie ma sposobu,albo czekac,albo powiększyć plastycznie a jak pocieszenia to mówię Ci " NIE MARTW SIĘ!!!!!!:D:)

Gość pierdzielisz farmazony
no i co? przez cale zycie bedziesz sie ukrywac? od tych wszystkich photoshopow i pushupow wam sie w glowie poprzewracalo

zbieraj kase na operacje 🖐️

Boże! Kobiety z dużymi cyckami maja problem z tymże NIE mogą chodzić bez stanika bo im lataja na wszystkie strony a Ty masz male to sie ciesz i nie mecz cyckow w staniku jak nie ma potrzeby. Może Ci jeszcze urosną jak nie bedziesz ich gniotła :D

uważam, że małe piersi bez stanika wyglądają zdecydowanie korzystniej niż duże zwisy z sutami jak wentle od stara. Nadrabiaj twarzą lub charakterem;)🖐️

Gość masaże pomagają
:classic_cool:

tez nie mam wielkich i jakos problemu w tym nie widze. kazdy widzi jakie mam, bo nie mam zamiaru sie kompromitowac biustem z gabki ktory sie nie poruszy nawet jak na glowie staniesz. jestes jaka jestes i tyle, ale jak ktos ma ztym problem i mu sie nie podoba- po Ci ktos taki w zyciu?

Gość katia876
ja tez i co :D

Gość bezesemiwr
IMam ten same problem. Nosze push upy nawet do spania kiedy z kims obcym jestem:D