Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowanaEve

czy to brak owulcji??

Polecane posty

Gość zainteresowanaEve

nigdy u siebie nie zauwazylam sluzu plodnego. zawsze jest bialy i kruchy przez caly cylk. czy to moze oznaczac brak owulacji?

Gość zainteresowanaEve
caly cykl mialo byc

idź do ginekologa on Ci odpowie na wszystkie pytania są kobiety, które nie mają typowo płodnego sluzu, a do owulacji dochodzi

no właśnie ja w poprzednim cyklu nie miałam śluzu płodnego i przypuszczam że miałam cykl bezowulacyjny....

Gość zainteresowanaEve
do ginekologa ide dopiero po 20stym:( chyba ze ktos odmowi mu wizyte i wcisnie mnie wczesniej. mierze temp. moje cykle sa regularne trwaja 28dni dzis jes 15dc a sluz bialy nieplodny:( temp caly czas 36,4/36,5 (mierze temp od tego cylku) od poprzedniego cyklu staramy sie z mezem o dziecko ale takze przez caly cykl mialam bialy nieplodny sluz i sie nie udalo. troche mnie to martwi:(

no właśnie my też mieliśmy teraz drugi cykl zakończony niepowodzeniem :( temp. niestety nie mogę mierzyć... teraz będzie mój drugi cykl z wiesiołkiem i castagnusem. jeśli w tym cyklu się nie uda, to pójdę do gina i tyle.

Gość zainteresowanaEve
szukam czegos podobnego na necie ale niestety nic nie moge znalezc w tym temacie

Gość zainteresowanaEve
a jeszcze pytanie ten wiesiolek jest dostepny w aptece? ile kosztuje?

wiesz , nie pamiętam ile kosztuje wiesiołek, a nie mam już kartonik. dostępny jest w każdej aptece.

Gość zainteresowanaEve
dziekuje Navi:)

Gość hhhhd
witajcie, mam ten sam problem, od 7 mcy od odstawienia tabsow nie mam sluzu plodnego , tez nie potrafie zajsc w ciaze:(

Gość zainteresowanaEve
no ja tylko raz stosowalam plastry anty ale tylko przez 2miesiace, pigulek nie moglam brac bo wymiotowalam po nich wiec juz od ponad roku nie stosuje zadnej antykoncepcji (stosunek przerywany) teraz chcemy dziecko kochalismy sie co drugi dzien i nic nie wyszlo wiec teraz mierze temp ale sluzu plodnego jak nie widac tak nie widac:(