Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada jak ściana

solarium a okres

Polecane posty

Gość blada jak ściana

Witam Orientujecie się może czy podczas okresu można korzystać z solarium? Oczywiście opalanie w majtkach, ale czy zdrowotnie nie ma jakiś przeciwwskazań? Jestem blada jak ściana a jutro mam imprezę na której chciałabym w miarę ładnie wyglądać. Czy mogę iść dzisiaj na solarium? Okres kończy mi się za 2 dni a wtedy opalenizna mi już nie potrzebna:( POMÓŻCIE proszę.

Gość tak czy siak
jedna wizyta w solarium nic Ci nie da.

lepiej kup samoopalacz dax i do jutra bedziesz opalona.

Jednym z przeciwskazań do korzystania z solarium jest właśnie miesiączka.

Gość blada jak ściana
oj może chociaż odrobinkę mnie opalenizna złapie. Nie zależy mi by być brązowa, jakoś bardzo opalona. Wystarczy, że moje ciało nie będzie aż tak bardzo kontrastować z sukienką. Sukienka wystrzałowa, a ja nieciekawa. Dużo pracuję, dodatkowo studiuję, mam bladą cerę i podkrążone oczy bo zarywam nocki:( Czuję się brzydka i jutro będę czuć się jak kopciuszek. Myślę, że nawet samo pójście do solarium, świadomość że coś dla siebie zrobiłam poprawiłaby mi samopoczucie. Tylko boję się, bo w solarium byłam ze 2 razy w życiu, ale nigdy podczas okresu. Czy krwotok jest możliwy? Czy któraś z Was opalała się podczas okresu?

Gość blada jak ściana
cux - a ten samoopalacz naprawdę działa? Samoopalaczy troszkę się boję, koleżanka kiedyś chciała się upiększyć, a sobie "krzywdę" zrobiła, jakoś nierówno się rozsmarowała i była w "łaty" ;) Czy ten samoopalacz jest w sprayu?

Gość aljandofrh
uzyj samoopalacza i po problemie :)

Gość blada jak ściana
dziękuję Wam kochane za wypowiedzi. Z solarium dzisiaj zrezygnuję, zwłaszcza, że nie chodzę regularnie, ze 2 razy się zdarzyło, więc ciężko mi stwierdzić jak mój organizm by zareagował na solarium w te dni :) Nie będę sprawdzać, lepiej nie ryzykować. Lecę po samoopalacz, mam tylko nadzieję, że nie będę w "łaty" ;P

Gość zakonnica tez czlowiek
tylko pamietaj ze warstwa ma byc cienka i rownomiernie rozsmarowana :)

Gość nicusiaaaaaaaaaaaaa
No nie polecam podczas okresu korzystać z solarium. Koleżanka miała nieciekawą sytuację. A nawet gdyby to 1 wizyta na solarium na prawdę Ci nic nie da. 5 min ci nic nie da, a jak pójdziesz na 10 to jutro będziesz czerwona. Wiem z własnego doświadczenia :) Samoopalacz jest beznadziejny, zostają po nim plamy... Jest się brązowym a plamy białe są straszne ;[ Spokojnie, bajka o kopciuszku dobrze się kończy :)

Gość ja bym stawial ze schudniesz
jedna wiozyta w solarium, nic ci nie da....kompeltnie nic...musisz spddzic tam przynajmniej z 20minut.