Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imridinsolo

czy moge zajść w ciążę uprawiając sex bez zabezpieczenia w dni nie płodne

Polecane posty

kochałam sie z facetem bez zabezpieczenia. Z moich wyliczeń wynika ze były to dni nie płodne (okres miałam 11 maja ) a kochałam się z nim 4 czerwca. Nie dokończyliśmy stosunku. Czy jest możliwość że zaszłam w ciążę ?

Gość to zalezy od priorytetów
takie podawanie daty to można o kant dupy rozbić, wyliczenie dni plodnych/nieplodnych jest całkiem niezłą metodą pod warunkiem, że robi się to jak nalezy a nie z kalendarzykiem w ręku czy masz pewnosc, że bylas po owulacji ? czy skoczyła Ci temperatura ? czy zmienił sie sluz ? czy miałas jakies objawy, ze owulacja nastapila kilka dni przed stosunkiem ? to są pytania na podstawie których mozesz wyznaczyc dni plodne same daty nic nie mogą powiedziec nawet jeśli zazwyczaj masz okres jak w zegarku ;) co do stosunku przerywanego są rozne opinie, ja jestem zdecydowanie przeciw, dla mnie zadna to metoda - chyba jedynie metoda doprowadzenia do nerwcy ;) moim zdaniem jest prawdopodoienstwo ciąży ? jakie prawdopodobienstwo ? tego nikt Ci nie powie, na pewno mniejsze niz gdybys nic nie liczyła i gdyby skonczył w srodku pozdrawiam i zycze szczescia ;)

Podczas dni niepłodnych nie można zajsć w ciążę, ale problem jest z ich wyznaczeniem. Organizm to nie komputer, wszystko się może przesunac.