Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze

pomocy!!!

Polecane posty

Gość prosze

mam problem z moja buzia ! mam problem z moja buzia ! nawet bez makijazu mam inny odcien buzi taki troche czerwony . jak nałożę fluid to na buzi robi mi sie dziwny odcien skóry nawet jak nałoże podkład o jasnym odcieniu to i tak robi mi sie odrazu efekt maski. mam zupełnie inny odcien i nawet jak dam fluid na szyje to i tak jest róznica miedzy kolorem szyi a buzi . nie wiem co jest nie tak. mam dotego maly problem z tradzikiem oraz blyszczeniem sie buzi . nie nakladam duzo fluidy a wygladam jak bym nałozyła tone pudru !

Gość olikkkkkkkkkkkkk
bo osoby mlode z tendncja do tradziku tak maja,tez tak mialam kiedys....jak bylam mlodsza kupywalam tansze pudry typu soraya to raz ze to badziewia a dwa ze tradzikowym cerom taka idzie reakcja mogacxa powodowac zzczwerwienienie,dlatego szyb ko sie fluid "ociepla na twarzy i ciemnieje".pewnie uzywaasz jeszcze zelow przeciwtradzikowych a to nagorsze gowno ktorer odwadnia skorei niszczy cala bariere ochronna...kup sobie jakis mineralny pudewr do twarzy i tylko pedzlem delikatnie omiec twarz,(nie laduj tone) zrezygnuj z z elow tradzikowych, i wsztystkci matujacych...,zacznij nawilzac skore (koniecznie na noc)i uzywaj lekkich emulsji do mycia typu cetaphil ,physiogel albo jakis plyn micelarny.zero wyciskania, i zmieniac co kilka dni powoloke od poduszki noi wycierac buzke recznikiem papierowym zamiast recznika.a jezeli koniecznie chcesz zelu do mycia buzki, kup firmy bandi z serii young care REWELACJA, nawilza, pieknbie pachnie, jest delikatny i wycisza cere,pozdrawiam

Gość noicoteraz?
no niestety po pewnym czasie ona ciemnieje !. uzywam tanszych fluidow i laduje na to puder prasowany poniewaz mam buzie bardzo swiecaca sie nie mam problemow z tardzikiem tak jak z jej kolorem oraz policzkami . a najbardziej denerwuje mnie to swiecenie sie buzi lecz jak bede tak jak polecalasz nawilzac buzie na noc to ona bedzie sie jeszcze bardziej swiecic. ja poprostu potrzebuje jakiegos dobrego pudry (fluidu) ktory bedzie dobrze kryl i matowal !.

Gość olikkkkkkkkkkkkk
ojej dziewczyno........widac ze nie masz pojecia co mowisz,tez kiedys tak msyallam i nie uzywalam kremow bo uwazalam ze to spotegguje swiecenie ale to nieprawda!!!!!! sama napisalas ze uzywasz tanszych fluidow- i tu moze byc problem.moze masz reakcje uczuleniowa na jakis skladnik,jedsli ci sie robi czerwona twarz nie uzywaj tego fluidu, zastosuj sie do wskazowek ktore wczesdniej napisalam,a zobaczysz zmiane.skoro skora nie otzrymnuje nawilzenia to logiczne jest ze walczy z tym produkujac wiecej loju....dla mlodej cery wazny jest lekki maikkijaz, naprawde polecam puder mineralny, jesli chcesz uparcie dobrego krycie polecam Ci revlon colorstay soft flex w szklanym sloiczku dla cery mieszanje i tlustej, zero blyszczenia przez caly dzien ik wspaniale kryje