Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dariaaaaaa

Czy to ciąza obumarla? ?

Polecane posty

Gość Dariaaaaaa

Dziewczyny czy calkowity zanik zgagi (która wczesniej miałam), lepsze samopoczucie , chęc do piwa i papierosów (co wczesniej nawet nie moglam na to patrzec ) i raz silny ból podbrzusza świadczyc o ciązy obumarlej?Dodam ,ze zesto boli mnie w okolicy krzyza! Wizyte mam w przyszłym tygodniu i troche sie boje:(

Gość Nie denerwuj się
A który to tydzień?

Gość Dariaaaaaa
tydzien 9

Gość hejka83
Dziewczyno nie panikuj, idź do lekarza od razu to przestaniesz się bać. Krwawienie miałaś jakieś?

Gość Dariaaaaaa
jakies 3 tygodnie temu po stosunku :(ale lekkie i mysle ze nie ma na to zadnego wpływu:(

Gość hejka83
Ja w ciąży czułam w gardle smak wódki i jakbym mogła to pewnie bym wypiła z pół litra, a wcześniej przed ciążą nienawidziłam alkoholu, po ciąży zresztą też. Smaki są różne, ja dostałam zgagi w 9 m-cu i miałam codziennie tylko przez tydzień, mdliło mnie na początku tylko miesiąc.

Gość Nie denerwuj się
Ja jestem w 10 tyg., ale kilka dni temu mialam podobna sytuację. Też się denerwowałam i pojechałam do szpitala na dyżur. Na szczęście z dzieckiem wszystko w porządku, z tym, że ja nie miałam bóli podbrzusza, a jedynie krzyż i kość ogonowa nie dawały mi spokoju. Nie wiem, jak długo boli Cię podbrzusze, ale jeżeli jest to dużo silniejszy ból niz dotychczas, to nie czekałabym na Twoim miejscu. Jedź do szpitala, bedziesz spokojniejsza.

Gość Dariaaaaaa
no wczoraj mialam taki silny ból podbrzusza przez jakies 2 godziny ale byl on coraz mniejszy:(ale czesto tez odczuwam bóle w okolicy pepka czy to normalne?tak jak by mnie cos uciskało

Gość hejka83
Lekkie krwawienia miałam zawsze po wizycie u lekarza. Ale powinnaś się uspokoić i zadzwonić do lekarza prowadzącego, żeby Cię dzisiaj przyjął, albo zgłoś się na oddział. Na pewno jest wszystko ok.

Gość lalalaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jedź na pogotowie, od razu Cię przyjma jeśli powiesz, że jesteś w ciązy .. ja bym nie czekała. Dla własnego spokoju bym pojechała.

Gość Dariaaaaaa
do < nie demerwuj sie> czy powiekszył Ci sie juz cos brzuszek?

Gość hejka83
T o jest normalne, mnie lekarz zapisał Nospę, której i tak nie bralam, bo ból byl do wytrzymania.

Gość Dariaaaaaa
ten ból byl dziwny czulam jak by cos sie ze mnie zrywało z góry brzucha do dolnej części!!!moze shizuje juz:(

Gość Dariaaaaaa
to nie byl taki normalny ból:( ale po dwóch godzinach normalnie zero krwawienia i do dzis zero bolesi w podbrzuszu tylko czuje ten lekki ścisk w okolicy pepka i czasem bóle:(

Gość hejka83
Rzeczywiście schizujesz, ale to normalne w ciąży i się tym nie przejmuj i pamiętaj najlepszym lekarzem jest Twoja intuicja i jeżeli czujesz, że coś jest nie tak to idź do lekarza, niech zrobi usg.

Gość Dariaaaaaa
wlasnie i tego sie boje ze intuicja mowi ,ze cos jest nie tak bo czuje sie calkiem inaczej niz na poczatku ciązy:(ale to napewno shizy:)

Gość thaisse80
Dziewczyno nie nakrecaj sie bo to jeszcze gorsze. ja poki nie wiedzialam ze jestem w ciazy to czulam sie zle, spiaca, nic nie moglam zjesc, mialam ciagle bole. po zobaczeniu dwoch kresek objawy jak reka odjac, nie mialam nawet bolu piersi. potem co jakis czas bolalo mnie podbrzusze ale tez przestalo. tez cala w nerwach poszlam do gina i okazalo sie, ze wszystko ok. potem przez cala ciaze czulam sie raczej dobrze, dolegliwosci nie mialam tylko na samym koncu zgage. coreczke mam juz urodzona i zdrowa:)) co ciaza to inne objawy i organizm w rozny sposob je przyjmuje.

Gość Dariaaaaaa
dzieki za miłe slowa:)