Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gratulujeeewmenszczyzna

do wszystkich dziewic, które tu przebywają:

Polecane posty

gratuluje wam, że jesteście nadal czyste, mimo że czasy są coraz bardziej beznadziejne, nie martwcie się że dzisiaj co niektórzy was wyśmiewają itd. z powodu waszej czystości, bo wiem że dla większości mężczyzn wy o wiele więcej znaczycie niż te które cnote uważają za problem, to jest nowy mit że kobieta która jest dziewicą nie jest pożądana, bo jest i to o wiele bardziej niż kobieta zachowaniem przypominająca prostytutkę, czasy się zmieniają a ludzie nie, więc pamiętajcie o tym, ja osobiście marze aby moja kobieta była dziewicą i poważnie traktowała te sprawy

Gość jasneeeeeeeeeeee
ja mam 25 lat, jestem dziewicą, ale jestem normalna, wesoła, towarzyska. Często poznaję jakichś facetów, często jestem podrywana na imprezach, faceci często sa zaskoczeni, że mogą ze mną porozmawiać i jest miło, ale kiedy miły wieczór czy tym bardziej kolejne spotkanie nie kończą się seksem, ja zostaję koleżanką do pogadania, a ruchają kogoś innego;) Czasami bardzo chcą się spotykać, rozmawiać, pijani domagają się pocałunków, przytulają, calują po rękach i mówią same miłe rzeczy, ale jednak sypiają z kims innym. Tyle w tym temacie🖐️

no właśnie o to mi chodzi, gratuluje ci, że nie ulegasz byle komu

Gość jasneeeeeeeeeeee
a Ty autorze jesteś "czysty"? Poza tym w wieku 19-20 lat można jeszcze liczyć na poznanie kogoś, kto to doceni, ale nie w wieku 25 lat:O

Gość dziewice sa najlepsze

Gość bbvbvbvbvbv
to moze wy faceci byście coś ze sobą zrobili, przestańcie dupczyć na prawo i lewo jeśli chcecie zasłużyć na czystą dziewczynę:O

Gość kobieta powyzej 23 lat dziewic
a musialaby byc naprawde zjawiskowa, zeby zrobila na fajnym facecie wrazenie swoim dziewictwem. przecietne i brzydkie sa skazane na przecietnych i brzydckich adoratorow ktorzy beda was kochac za dziewictwo.

Gość jasneeeeeeeeeeee
Tak, bo jak wiemy wygląd jest naaaaaajważniejszy:D Fajnie macie. Dobrze, że jesteście tacy nieprzeciętni, piękni i wybitni. Ale coś o Was mało słychać i o waszych wybitnych osiągnięciach🖐️

Gość 30 sensible _ solitario
Az sie wzruszylam.. lezka poleciala.. taka szlachetna postawa... a pozniej wyjdzie taka 25 dziewica za swojego kolege z kolka przykoscielnego (oazy np) i po slubie okaze sie sex klapa ( np. penis bedzie za maly, namietnosc nie ta,) bo trzymala wianek az to tej pieknej nocy poslubnej a pozniej te szlachetne dziewice beda sie staraly o rozwod koscielny- zgodny u samego papieza bo kupila kota w worku

Gość 25letnia dziewica to powod do
wstydu.. :/ sama jestem dziewica, mam 20 lat i wspolczuje ci z calego serca. cos z toba nie halo najwyraźniej.

Gość pupupupupup

Tak, to powód do dumy, jak ma się do 25 lat, jak ktoś już napisał. Piękna dziewica, szczyt marzeń męskich, ale prawda jest taka, że dziewczyna, która jest "czysta" jak wy to określacie(jakby po swoim pierwszym razie była już brudna...) i jest brzydka nigdy waszego uznania nie zdobędzie, więc te swoje mądrości możesz sobie w skarpetę wsadzić. Kobiety mają w myśl facetów swoje dziewictwo trzymać i trzymać, być niedostępne, aż się zasuszą.... Więc dlaczego, gdy macie kobietę namawiacie ją do seksu? Często zrywacie, bo nie chce z wami tego robić. Gdy to robicie poniżacie się do rangi zwierzątek, ale mniejsza o to. Prawda jest taka, że taka dziewica jak wy mówicie nie jest wcale cudowna, wspaniała, czysta, nie jest żadnym waszym marzeniem, i na pewno na ulicy nie zwrócilibyście na takie kobiety uwagi, wyzywacie je od paszczurów jakichś, brzydul, materialistek, cnotek niewydymek, i ogólnie taka dziewczyna, która ma zasady(lub ich nie ma ale tez nie ma z kim tego robić bo jest np brzydka) jest przez was nie doceniana, nie chciana, i macie takie w dupie... Mi to akurat nie przeszkadza, bo ja facetów także w dupie mam, i wolałabym się pokroić, niż zrobić to z którymś, ale są dziewczyny, bardzo wartościowe, które przez facetów są szykanowane i poniżane, więc to co powiedziałeś faktów się nie trzyma.

Gość heheh powyzej 23 lat
to wstyd moim zdaniem byc dziewica.

Gość ladne dziewice sa super

Gość ladne dziewice sa super
innej dziewczyny sobie nie wyobrazam