Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sutkowski

orgazm sutkowy

Polecane posty

Gość sutkowski

hej, encyklopedia podaje, ze cos takiego istnieje. czy ktoras z was, dziewczyny, przezyla cos takiego? od jakiegos czasu robimy rozne akcje z moja dziewczyna, w tym rowniez pieszczoty piersi, ale nie pytalem jej jeszcze, czy miala orgazm sutkowy. gdyby sie mnie zapytala co to znaczy, chcialbym potrafic jej wyjasnic, stad moje pytanie. :)

Gość sutkowski
hmm, to ciekawe, moja to podnieca, ale nie wiem czy potrafilbym takimi pieszczotami doprowadzic ją do orgazmu... na razie mi sie to nie udalo.

Gość vnbfhngfjgfjgjgf
mnie to ani trochę nie podnieca jedynie łaskocze

Gość plplpxzxzxczc
twoja dziewczyna raczej udaje że ją to podnieca bo jak się pchasz to nie chce ci przykrości robić

Gość 30 sensible _ solitario
ja mam taki orgazm

Gość sutkowski
ze sprawia jej przyjemnosc to wiem, bo prosi o jeszcze.

Gość sutkowski
"30 sensible _ solitario", ile czasu potrzeba twojemu facetowi zeby Cie do niego doprowadzic w ten sposob? i na czym on polega?

Hmmm........ no coz najbardziej mnie podnieca dotykanie, ssanie, nagryzanie, lizanie, calowanie sutkow. Potrzebuje okolo pol godz, z przerwami. Dziwie sie, ze niektore kobiety nic nie czuja.

Gość nja tez nic nie czuje
w ogole. ani odorbiny przyjemnosci, a moj to lubi wiec niejako sie zmuszam do tego. bo nie lubie jak mi przy piersiach majstruje. a on mysli ze mnie to podnieca :O

Każa kobieta czuje i jesttam wrażliwa (chyba że jest chora albo nalezy do nielicznego grona wrażliwych inaczej). Tylko facet nierzadko myli piersi i sutki z przyciskiem do domofonu starej generacji. Albo gryzie jak szalony albo liże jak lukier na pączku. A nawet traktuje je gorzej niż pieszczonego długo i delikatnie papierosa. A to naprawdę duża sztuka. Prawda, kobiety? :p

Gość sutkowski
no wlasnie ja lize, nagryzac sie boje, jesli juz to naprawde bardzo delikatnie, nie chcialbym zrobic krzywdy mojej ukochanej. a czy od intensywnego masowania piersi rekami i naciskania nie moze stac sie nic zlego? ona jest podniecona i chce ciagle wiecej... wiec nie sadze, zeby mi mowila to 'dla mojej satysfakcji', jest dziewczyna, ktora powiedzialaby mi ze to czy tamto jej sie nie podoba i nie chce abym jej to robil...

Zgadzam sie z szukaniem dziury w calym niektorzy faceci nie potrafia obchodzic sie z piersiami, z mocna dotykaja nie potrafia powiekszyc sutka ustami, albo liza tak delikatnie ze nic nie czuc zdarzalo sie, ze nic nie czulam rozniez z ta umiejetnoscia dawania przyjemnosci facet musi sie chyba urodzic ;)

Musi się urodzić z predyspozycjami diametralnie odmiennymi niz prawiczki z dziada pradziada :) Ale reszta to niestety (?) ciężka (?) praca i trening który czyni mistrza. A teraz na trening, zamiast gadać. :p