Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wuzetka2010

Czy ból podbrzusza z przerwami oznacza, że nastąpi okres?

Polecane posty

Gość Wuzetka2010

Czekam od 3 dni na miesiączkę. Zawsze bolały mnie piersi a teraz nic a nic. Od wczoraj zaczął delikatnie boleć mnie brzuch i jajniki, pobolał kilka sekund i przestawał i tak z przerwami do dziś. Dziś juz to się zdarzało częściej, doszedł ból krzyża jednak okresu nie ma. Kiedyś jak mnie zaczął bolec brzuch to góra na drugi dzień pojawil się okres. Jak to jest u Was z objawami? Czy zawsze Was bolą piersi przed miesiączką? N aile dni przed? A brzuch? Boli jednostajnie czy poboli i przejdzie i tak w kółko. Zaczynam się bać i stresować, że to ciąża. Współzyłam w 7 dniu cyklu (raczej okres niepłodny - stosunek przerywany i w ok. 14-15 dniu (prezerwatywa). Czy ciąża jest tu mozliwa? Czy to takie dziwne oznaki zbliżającego się okresu. Proszę Was pocieszcie mnie, że będzie OK, bardzo to przeżywam.

Gość Wuzetka2010
?

Gość spokojnieee
Mnie zupełnie nie bolą piersi przed okresem. Około tygodnia przed zaczyna czuć takie charakterystyczne to nawet nie ból, no takie coś w podbrzuszu, trwa to kilka dni, czasem krócej i pojawia się okres...Często mam owulację bardziej bolące niż okres... A jak długie masz cykle?

Gość Wuzetka2010
Cykle mam 25-27-dniowe, dziś mija trzeci-czwarty dzień opóźnienia. Dziwny jest ten ból brzucha, raz jest a potem zanika :-( Ale to niemozliwe żebym była w ciąży, bo była prezerwatywa a zaraz po okresie przerywany. Tak więc plemników w środku nie było. Może to tylko stres?

Gość Wuzetka2010
Teraz znowu przestał mnie brzuch. Z tego wszystkiego już mnie mdli :-(((

Gość tulipanowaa
mialam tak ostatnio,ze i piersi nie bolaly i okres sie spoznial kilka dni lekko pobolewal brzuch, az w koncu po 7 dniach spozniajacego sie okresu dostalam wczoraj...

Gość o********
mnie tak bolal w ciazy.... to byl pierwszy objaw jaki pamietam bo BARDZO chcialam byc w ciazy a czulam ,ze dostane okres....... a nie dostalam:P

jestem ciekawa kiedy dojdzie do wiekszosci ludzi , ze stosunek przerywany to zadne zabezpieczenie???? Po prostu średniowiecze... To tak jakby zamykac drzwi stajni, jak kon jest już w środku :)

"" Tak więc plemników w środku nie było ""------byly, byly . Przed wytryskiem wydobywa sie z pracia plyn w ktorym jest wystarczajaca do zaplodnienia ilosc plemnikow.

Gość Wuzetka2010
Witajcie! Zrobiłam dzis test i wynik był negatywny. Okresu jeszcze nie mam ale już jestem spokojniejsza.