Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gazetka reklamowa

Dieta kawowa

Polecane posty

Gość gazetka reklamowa

Od dzisiaj zamierzm przejsc na diete kawowa. Pije sie tylko kawe rozpuszczalna z tlustym mlekiem. Ktos chce dolaczyc?

Gość bez sensu, jeszcze bardziej
przytyjesz. chyba że cel twjej diety to wlasnie tycie

Gość gazetka reklamowa
Nie przytyje!!! Juz raz ja stosowalam i schudlam 10 kg w 2 tygodnie. Efektu jojo nie bylo, bo pozniej stodowalam zbilansowana dietke.

Gość gazetka reklamowa
Ktos chce dolaczyc?

Gość mały dzy głód
ile pijesz tej kawy?

Gość gazetka reklamowa
Ok 8kubków.Pol na pol z mlekiem.

Gość atatatta
idzie się wykonczyc z taką dietą. wszystkie mineraly sobie wypłukujesz. :D chociaz -10 to bardzo kuszące.

Gość gazetka reklamowa
Dlatego potem jem swieze warzywka, owoce i jest ok. Najgorzej, ze ma sie skurcze, bo magnez sie wyplukuje. Chydnie sie bardzo przyjemnie, na poczatku 1kg w jeden dzien, cellulitu brak, cialo jest ladne. I masz enegrie, bo w koncu spozywasz ogromne dawki kofeiny. Mozna rowniez pic jeden napoj energetyczny dziennie. Np. red bull no sugar.

Gość gazetka reklamowa
Bo pewnie jesz jak swinka. Przy takiej diecie nie je sie NIC

Gość aad
ja przechodzę na dietę alkoholową...codziennie drinki...3-4 dziennie ...i nic poza tym...

Gość gazetka reklamowa
Haha great!

Gość byłam na diecie alkoholowej
ta z kolei bardzo wypłukuje wapń ;)

nie odchudzalam sie bo nie mam z czego ale nie zuważyłam by picie ogromnej ilosci kawy jakoś mialo wplyw na figure itp jedynie co to spierdolisz sobie przemiane materii i nic dobrego z tego nie wyniknie, równie dobrze a napewno zdrowiej bylo by pic zwykłą wode. zobacz sobie south beach w dwa tygodnie też schudniesz kilka kg a o wiele zdrowsza ta dieta

Gość gazetka reklamowa
Tylko,ze ja nie mam wystarczajaco duzeo silnej woli,zeby malo jesc.O wiele latwiej jest mi nie jesc nic. Jak juz zaczne to nie moge skonczyc.

na south beach nie jesz mało :d jesz wszystko co zdrowe i dobre nie jesz chleba ziemniakow i makaronu ani owocow przez 2 tyg . Po porodzie odchudzalam sie na tym rewelacja, takie smaczne przepisy na dania dziewczyny tu wkklejały - wszyscy u mnie jedli i kazdy chwalił. ponad rok temu diete stosowalam i do dzis ani kg nie przytyłam :D

Gość gazetka reklamowa
A ile schudlas i w jakim okresie czasu?

Gość gazetka reklamowa
Ja stosowalam diete Tombaka i w pol roku schudlam 20 kg.

pierwsze dwa tyg 9 kg poźniej w trzy 6 razem 15 w 5 tyg :D i tak do dzis zostało. A south beach traktuje jako metoda zdrowego jedzenia , nigdy nie chodze glodna jem dużo i nie grubne:D włosy mi nie wypadają paznokcie sie nie łamią i wszystko ok naprawde polecam

Gość Vovo
No to w takim razie ja się dołączam i również rozpocznę stosowanie diety kawowe, jednak troszkę ją zmodyfikuję, bo 2 tygodnie bez jedzenia...chyba nie dam rady, skoro mam dużo zaliczeń na uczelni i muszę pracować. Dlatego owszem - duże dawki j=kawy , jak najbardziej plus ryba z sałatą co jakiś czas. Ciekawe jaki będzie efekt :)

Gość kombinuj
A mam pytanko przy diecie kawowej raczej nie pijemy calymi dniami kawy ? Oprócz kawy chyba warzywa, owoce

Gość tyuydf
zęby ci sie popsują i na watrobe tez bardzo szkodzi

Gość coffeiswomenbestfriends
ja uwielbiam kawe, zaczęłam ją pic regularnie tak do 5 kubków , miałam duzo zajęć więc zapominałam o jedzeniu jadłam obiad bo mama mnie pilnował i po tygodniu jakoś wzięło mnie na ważenie i było - 8 kg , brak cellulitu

ja zamierzam od jutra zastosowac ta diete.Jednak nie wiem czy oprocz kawy mozna pic wode niegazowana?? i ta kawe to pijemy pol na pol z mlekiem?a slodzimy ja czy jak?? ODP PILNE!

Gość imbirrr
i jak efekty ? ;)

Gość gość
i jak ? stosuje któraś z Was tą diete kawową? widać efekty?

Gość gość
sama kawa i herbata to tylko pare kalorii-ale mleczko w proszku lub w puszce, skondensowane , smietanka miód cukier, lody karmel bita smietana -to bomby kaloryczne-mleczko do kawy ma multum kalorii

Gość gość
napoje -to koń trojański kalorii-mozna sie na nich upaśc jak na żarciu- czysta woda ma zero kalorii, czysta kawa , herbata , zioła -tylko pare kalorii-ale dodatki jak np cukier robia z nich bomby kaloryczne -a te wszystkie kolorowe napoje , soki, mrozona kawa herbata, wody smakowe-mnóstwo kalorii i chemicznych syfów-abstrahhując od masy kalorii- rujnuja zęby

Gość gość
Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała i uznaje zioła Tybetańskie za naturalną bardzo skuteczną oraz zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu człowieka na szybki. Badania ”WHO” wykazały bardzo szerokie i dobroczynne spektrum ziół Tybetańskich ( Tibetan Herbs ) nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii Natural Product For Slimming. Zioła Tybetańskie to naturalny susz ziołowy nie tabletki czy proszki oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez ryzyka jo-jo.