Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaro z pragi południe 30

Ale dziewczyny latwo zbajerować, wystarczy mieć gadane i odpowiednio modulować

Polecane posty

Gość jaro z pragi południe 30

głos. Ja robie znimi co chcę. Wciskam takie kity,ze az sam sie dziwie skad mi się w głowie biorą. Np. siedzę z dziewczyną w parku i agdamy o roznych rzeczach, a ja się nagle zamyślam i mowie: boże, jestes taka piękna, sprawiasz że serce wali mi jak młot, jestes doskonała. Potem biorę jej ręke kłade jej sobie na sercu i mówię cicho przysuwając sie do niej: poczuj bicie mojego serca, ono nie kłamie. A ona nagle ma łzy w oczach, widze ze jej te kity sprawiły przyjemnosc. Potem nagle gdy jej sie robi milo, fajnie - wstaję i mówię: muszę lecieć, jestem umówiony ze znajomą, ma mi oddac ważne dokumnety. A ona nagle robi się smutna: nie odchodź jeszcze, prosze. Ja biorę jej dłoń, całuję i mówię: jestes magiczna. Ale musze iść. A potem ide przez park i leję ze śmiechu. Wiem,ze bede ją za tydzien walił i wykorzystywał na maxa, zeby i tak na koniec dać jej kopa. Moj penis nie może pchac jednej dziury. pozdro

Gość frustraci upokorzeni
a kto by się nabrał na takie akcje. chłopcze, masz wyobraźnię :P

Gość atatatta
buahahhaha zal. ja bym cię za taki teskt wysmiala bo jestem uczulona na pseudoromantyzm. mialam podobna sytuację i powiedzialam kolesiowi "sorry ale pieprzysz". :D beka ze jakas laska by się dala na to nabrac. prędzej sobie pomyslala ze jestes niedojebanym romantykiem:D

Gość 30 sensible _ solitario
palant , z pewnoscia biedne nastolatki naiwne krzywdzisz, bo taki hojrak z ciebie, ze normalna kobieta nie chcialaby miec z Toba nic wspolnego i do parku je zapraszasz????? oj boze co za klasa kiedys trafi kosa na kamien i bedziesz plakal ja Ciebie wystawi dziewczyna zapamietaj te slowa

Gość jasneeeeeeeeeeee
😴

nie wiem czy mam sie śmiać czy mam płakać ? Autorze pomóż ...? :D

Gość Nieztegoswiata
Nie każdą, oj, nie każdą byś zbajerował...Mnie np. nie.

Gość bez endu bez endu
Na takie testy lecą chyba tylko niedojeebane, niedowartościowane, zdesperowane paszczaki :D Wal je, wal :D Kto jak nie Ty :D:D

Na takie testy lecą chyba tylko niedojeebane, niedowartościowane, zdesperowane paszczaki" ewentualnie panny w okularach ( -7 dioptrii ) z wyładowanymi bateriami od aparatu słuchowego ;)

Gość kobieta powyzej 23 lat dziewic
hahahaha