Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rngoqerg

moja znajoma w 2 tygodnie schudła 12 kg

Polecane posty

Gość rngoqerg

możecie mi powiedzieć jak to możliwe? Jakbym zobaczyla inną osobę czy to możliwe że straciła tyle dzięki jakimś zabiegom? dodam że jest bardzo bogata

Gość postaram się byc kulturalna
Hmm ja dwa razy w życiu straciłam 10 kg w miesiąc .

Gość rngoqerg
ale aż tyle? musiałaby chyba nic nie jeść ;) no i na pewno miała by jojo, a utrzymuje tę wagę od kilku miesięcy

Ostatnio gdzieś czytałąm, ze jakiś aktor na tej diecie zrzucił 12kg w 2 tyg. i zaliczył wpadkę na scenie, bo mu spodnie zjechały. Pewno na onecie to było. Ile w tym prawdy nie wiem. Ale ponoć ludzie strasznie na tym chudną. Niestety, dieta nie dla mnie. I masz rację, po odstawieniu mają jojo.

Gość kieeva123
moze na glodowce byla

Gość rngoqerg
dieta Dukana też nie dla mnie ;) z pewnością skuteczna, ale wiem że do końca życia trzeba by było w jeden dzień w tygodniu jeść same białka, słabo mi się robi na samą myśl

Gość bhldlldld
to ty zeczywiscie pieknosc jestes jak musialas 20kg zrzucic hahahhahahahahahahahahahhahahahah myslisz, ze wisząca skóra jest taka piekna? juz wiadomo skad sie to wzielo, cale zycie z pietnem grubaski, teraz schudla 20kilosów i musi sobie odbic

Gość taa niedobra pupa
Mogła stracic tyle na wadzie, ale to pewnie głównie odwodnienie. nie jedząc 2-3 dni soli, traci się 2 kg wody. Lewatywą - tez można stracić 2 kg co zalega w jelitach. Możan się przeczyszczać herbatkami, i woda tez poleci. Ale żeby stracić 1 kg tłuszczy trzeba spalić 7000 kcal. Więc nie da się zrzucić tyle tłuszczu w 2 tyg, a nawet w mc.

Gość bhldlldld
to cie musieli psychicznie ostro w tym gimnazjum wykonczyc. i dlatego masz taka zryta banie i teraz odgrywasz się na kim popadnie, bo wiekszosc swojego zycia bylas chodzacym pasztetem. fuj

Hahaha, gowno o mnie wiesz koleżanko. Nigdy nie bylam grubasem, byłam przy kości. ;) I nigdy nie miałam problemu z samoakceptacją, nikt też nie naśmiewał się z mojego wyglądu. ;)

Gość bhldlldld
jasne jasne ahhaha "przy kosci" i pomysł z odchudzaniem, to pewnie ze wzgledu na zdrowie :D buhahahahah juz sie tak nie tlumacz, bo to nikogo nie obchodzi, a skads sie musial wziac twoj pustostan. odchudzony grubasie.. ale to trzeba byc swinia i wpierdalacz zeby sie 20kg nadwagi dorobic.

Nie całe 75 kilo przy wzroscie 170 nie było wielką nadwagą. Ale skoro masz jakis kompleks, to proszę, wylecz go. Twoje kompleksy niestety nie są moim problemem. Elo :classic_cool:

Gość tarara
JA polecam diete Dukana.Na tej diecie schudłam 12 kg w miesiąc bez żadnego efektu jojo.Polecam ale wcześniej radze się przebadać bo w diecie jest bardzo dużo białka!! odradzam ludziom którzy mają grupę krwi ARH+

Gość Malwa34
Ja do diety dodałam oryginalny spalacz http://nplink.net/xbtMEpgw opróćz wagi poleciały mi cm 6 w pasie i 4 w udach! Jak dla mnie super :)

Gość EwaK8

Bardzo bogata a co to ma do rzeczy 

Gość Tadek

Chyba sporo schudla

Gość Olii7

Ładnie