Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsyauusxjcxii

jak można być takim grubym

Polecane posty

Gość M:)
Normalnie a co ty masz do grubych osób? wrrr tacy jak ty Boże ręce opadają!!!! Nie chciej by Ciebie spotkało w życiu coś podobnego np z powodu choroby i żeby się wszyscy od Ciebie poodwracali!!!!

Gość trellemorelle
grubi są niefajni i nieładni, brzydko pachną i są okropnie nudni, wstyd się z nimi pokazać

trellemorelle - to sie nie pokazuj mam przyjaciolke od lat mlodzienczych, ktora zawsze miala problemy z nadwaga. pol roku temu miala zmniejszenei zoladka. przez te wszytkie lata przezwyczailam sie do spojrzen ludzi, kiedy wychodzimy gdzies razem - mnie to boli, ze ja tak oceniaja, a co dopeiro ona czuje...

Gość smutne jest że tak mówicie
Wyobraźcie sobie np. że bierzecie ślub z miłością waszego życia. Mija 10 lat a wasza miłość przytyła ze 20 kg lub więcej i nie chce za bardzo nic z tym zrobić, bo jest to dla niej zbyt trudne. Co wtedy ?

zwiazek polega na wspieraniu sie - razem bysmy dali rade z jego nadwaga - zdrowsze jedzenie, wspolny basen, itp

Gość a myslisz ze taki pustak
jak ty będzie przez kogos kochany?

Gość trellemorelle
piszę to co uważam, na żywo nikomu tego nie powiem bo nie mam potrzeby nikogo ranić, ale skoro o tym jest temat to piszę szczerze

Gość trellemorelle
i znamienne jest to, że jak sie broni grubasa to sie pisze np. przez chorobę...taaa, niezły przykład. tylko , że odsetek tych, którzy przez chorobę są grubi jest niewielki, a prawie wszyscy się tym zasłaniają. najczęściej powodem jest lenistwo, albo obżarstwo i tak jak nie będe współczuć komuś, kto jest zbyt leniwy, żeby się regularnie myć, ze nikt nie chce sie z nim zadawać, tak nie będę tego współczuć grubasowi

tez nei rozumiem dlaczego jest taki stereotyp, ze gruby sie nie myje? jest tylko odsetek, tych od ktorych czuc pot, ale to glownie mezczyzni i chyba tyle samo jest takich mezczyzn grubych, co szczuplych - po prastu neiktorzy bardziej sie poca - to nie od razu znaczy, ze sie nei myja

Gość trellemorelle
a kto napisał, że gruby się nie myje?

Twoje slowa: "i tak jak nie będe współczuć komuś, kto jest zbyt leniwy, żeby się regularnie myć"

Ludzie otyli są po prostu nieestetyczni. Są leniwi i słabi, bo jednak znaczna większość doprowadziła się do takiego przez brak ruchu i obżarstwo.

Gość trellemorelle
no napisałam tak, ale to twoim zdaniem było o grubych ludziach?? :-) przepraszam, ale chyba masz problemy z rozumieniem czytanego tekstu

Gość trellemorelle
m a d z a ty jesteś gruba?

Gość vergethtrhr
no i madz potwierdziła to, co ja już wiedziałam - gruba=głupia a teraz pewnie poszła się nażreć