Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszalnik farb

mieszalnik farb

Polecane posty

Gość mieszalnik farb

mam takie pytanko jak to obecnie z tymi farbami jest ?? Co się opłaca bo szykuje się małe malowanko na wakacje :) 1 Pigment 2 Mieszalnik 3 Gotowiec w stylu dekoral Wątpię że pigment bo pamiętam jak brat malował to wychodziło na jedno co gotowiec 5pln za każde 100ml pigmentu wwalił coś z 4 na pokój 3 * 3 Ale nigdzie nie widzę cen mieszalników No i czy w takim mieszalniku można wymieszać farbę do grzejników??

Gość gutrr65e6
też się nad tym zastanawiam i mnie to ciekawi...

Gość mieszalnik
nikt nie odpowiedział to podnosze

Gość mieszalnik
w samochodach to każdy z mieszalnika chyba :) bo farba płowieje itd

Gość Trutnia
mmm bardzo ciekawy wątek aż żyć się chc

Gość mieszalnik
tia tylko ja odpowiedzi dalej nie mam :)

Gość gość
Godną zaufania firmą w kwestii mieszalników do farb bez wątpienia jest mixmann.com . Oferują zarówno urządzenia nowe jak i używane – w zależności od potrzeby. Czytałam wiele pozytywnych opinii na ich temat więc chyba warto im zaufać.

Gość karolekkk
U nas w sklepie mieszamy maszyną Dromonta. Udało się kupić oryginał za niezłe pieniądze od Mixmanna. Warto u nich podpytać. Mają nowe aparaty ale z tego co się dowiadywałem to też można używane u nich dostać. Dobra obsługa, od początku nie było żadnych problemów żeby się dodzwonić i z kimś kompetentnym porozmawiać na temat sprzętu i parametrów.

Gość zerik
Nasz automat do mieszania farb i tynków którego używamy już drugi rok zamawialiśmy od firmy Mixmann. Mają oryginalne, markowe sprzęty na przyzwoitych warunkach. Serwis też załatwiają więc w razie takiej potrzeby mogłem liczyć na szybkie wsparcie. U nich na stronie mixmann.com są opisy konkretnych maszyn ale generalnie można też zadzwonić i dopytać o dedykowane systemy pod konkretną działalność.

Gość kubonn33
JA rownież polecam firme Mixmann