Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szirlej

PO TERMINIE:((((

Polecane posty

dziewczyny kiedy najlepiej zgłosić się do szpitala po terminie wyznaczonego porodu????proszę o radę...

Gość kamisia kamcia
moja znajoma zglosila sie dwa dni po terminie to ja odesłali do domu !! w sumie poszla do szpitala tydzien po a urodzila jeszcze dopiero po dwoch dniach.nie mam dzieci wiec sie nie znam,tylko tak pisze co wiem.:)

Gość postaram się byc kulturalna
To powinien ustalić lekarz.

Mi lekarz kazał zgłosić się do szpitala 3 dni po terminie, a wywołali jeszcze po 2 dniach od zgłoszenia.

Powiem Wam ze swojego doswiadczenia..Ja mialam termin na 7 wrzesnia.Nie poszlam do lekarza,bo mowil,ze mam isc jak zacznie sie cos dziac.Ale ja poszlam,bo slyszalam akurat w TV historie pani,ktora przenosila dziecko 2 tygodnie i sie udusilo a lekarze odsylali ja do domu..Poszlam do swojego lekarza panstwowo i powiedzial,ze nie ma co sie spieszyc bedzie chcial to sam da znac,ze chce wyjsc..Od razu po wyjsciu z gabinetu poszlam do prywanego lekarza,ktory zbadal mi wody,zrobil usg itp..Okazało się,że nie mam już wód (od początku ciazy mialam malowodzie) a łożysko jest zielone. Napisał mi skierowanie do szpitala. Podłączyli mnie do kroplówki na wywołanie,mialam skurcze co chwile,ale nie bylo rozwarcia..O 17.15 zrobili mi cesarkę.Dobrze,ze poszlam do lekarza,bo byloby za pozno. Syn z braku miejsca mial zwichnieta nozke,pelno siniaków,jakies zadrapania,jedno ucho przyklejone do glowki,drugie natomiast odchylone:-o

Gość taka sobie jedna mamuśka
Ja poszłam 5 dni po terminie do szpitala oczywiście ze skierowaniem od mojego gina, a za 3 dni urodziłam.