Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

dajmy na to jesteściezupełnie nie wyjsciowi jak znajdujecie

Polecane posty

Gość miiiiihihihi
jestem przebojowa, zabawna, ludzie mnie lubią wszędzie wołają :) cieszę się każdą chwilą mino że jestem paskudna :P wiele ludzi mi mówi że chciało by być takim człowiekiem jak ja (jestem otyła, nie ubieram się modnie, żeby wyglądać muszę mieć tonę makijażu)... ;-) Prawda jest taka że musisz odpowiednio podejść do życia:)... uwierz :)

Gość sdfcdsfr
a jak ty znajdujesz siłe woli żeby żyć jak jedynym twoim celem jest wyjście? żałosne

nie spie, bo koncze prace i probuje cos wreszcie naskrobac do Ciebie:) a Ty dlaczego nie spisz? zachowuj sie wedle wlasnego uznania, tak jak masz ochote😘

stanowczo za dużo wolnosci :classic_cool: szybko mnie rozbestwisz i rozpiescisz, pózniej bedzie Ci cieżko nademna zapanować :classic_cool: ;) ja w swoich topikach ustawiam wszytkich po katach :classic_cool: ;) nie śpie bo niedawno wróciłam i mi sie nałóg dał we znaki, 😭 przez te 3 dni cięzko mi było bez kompa/ kafeteri wytrzymać wiec zajrzałam ,napisałam, nie patrzac na pore :classic_cool: a przy odświeżaniu co rusz kafeteri wszystkie prace schodzą 10 razy dłuzej niz powinny ;] ;p

Gość zaraz tam niewyjsciowe
ja takich problemow nie mam bo wlasnie jestem WYJSCIOWY!!! a do tego jeszcze badag :P:P

tak :classic_cool: przykuta kajdankami do wieziennej pryczy :classic_cool: to z troski o Ciebie i pozwolenie na zwiekszeni rygoru :classic_cool: jak zajdzie potrzeba :classic_cool: ;) :D:D :D:D żartuje sobie Qubus nie wiem co odpowiedzieć zebys sobiezbytnio do serca nie wział i pózniej tego solidnie nie egzekwował 😭😭😭:classic_cool: ;] moje nagłe znikniecie bedzie świadczyło o tym że którys z członków rodizny sie na mnie o tej godzinie natknął ;) chociaz rozważam tez już dobrowolne pójscie spać ;) 🖐️)) 👄

badąg, a nie jakis badong. przeeerwa nie znasz sie :P

Gość wódka czysta i piwo ciepłe
życie społeczne w realu to jedna wielka patologia społeczna!

Gość upupupuppupupup