Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malineczkaa

Nie mogę zajśc w ciążę już od dłuzszego czasu!!!!Tracę juz nadzieję!

Polecane posty

witam sa tu jakies kobietki które długo starają sie o swoje pociechy wciąż bezskutecznie ??? ja staram sie juz 2 lata i ciagle nic zastanawiam sie czy nie sprubowac castagnusa i oleku z wiesiołka poniewaz kobietki sobie bardzo chwalą i duzo osobom juz pomogło a napewno nie zaszkodziło !

Gość mama juleczkiiiii
a robials jakies badania?? byłas u gina?? ja nie moglam zajsc przez 9 mcy i gin mi zrobil badania okazało sie ze mam wysoka prolaktyne i testosteron brałam bromergon i juz w 2 miesiacu leczenia zaszłam w ciaze po co tyle czekac od razu do gina badania leki i juz

mama juleczkiiiii no wlasnie od 2 prawie lat jestem mężatka i w sumie nigdy sie nie zabezpieczalismy od tych 2 lat a tak naprawde terz dopier o myslimy powaznie o dzdidziusiu myslalam ze jakos zajde ze trzeba czasu jakos nie myslalam o tym terz sobie zdałam sprawde ze przed te 2 nie zaszlam to cos jest nie tak z ginekologicznymi sprawami wszystko jest ok podejrzewam ze mam niedoczynnosc tarczcycy ze jest troche powiększona ide za pare dni na badania noi męza tez wysłalam do lekarza na badanie nasienie zastanaiwam sie równiez czy nie zacząc brac tego castagnusa i do tego oleju z wiesiołka bo na forum sobie to kobietki chwala i duzo osobom to pomogło ale tez skonsultuje to z lekarzem zobaczymy jaka jest przyczyna

Gość mama juleczkiiiii
moj tez zrobil badania ale najlepsze było to ze juz wtedy byłam w ciązy -oczywiscie w dniu jego badania nie wiedzialam jeszcze o tym choc jego badania wyszlo srednio jednak przyczyna była u mnie ja bym na twoim miejscu zrobila szybko badania tarczyca tez moze byc przyczyną

mama juleczkiiiii n wlasnie ide za pare dni na dokladne badania moze wystarczcy sie podleczyc czasem przez glupią mala przyczyne ktora da sie szybko wyleczyc nie mozna zajsc w ciąże zwłaszcza ze staram sie o swoją pierwszą dzidzie:) a latka lecą czas mija nieubłagalnie noi czas powiększyc rodzinke a ile ma twoja pociecha?

Gość mama juleczkiiiii
a wiesz co sie wiąże z tym imieniem?? słyszałas cos??

Gość CCCT
A co ma sie wiazac :D Rownie dobrze dziewczynce mozesz dac na imie Romek :P