Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blaszany Dzwoneczek

Pojawienie się żył na sromie

Polecane posty

Witam! Na wargach sromowych mniejszych wczoraj zauważyłam jedną średniej wielkosci bardzo gruba i wypukłą żyłę dziś już jest ich kilka. Nie wiem co to znaczy nigdy wcześniej tego nie miałam a dodam, że podejrzewam ciąże czułam, że od owulacji coś jest ze mną nie halo a staramy się z mężem o dziecko.kupiłam sobie test i zrobiłam go na 3 dni przed miesiączką a mam dostać teraz w środę ( na teście pisało, że 2-3 dni przed można robić) i ta druga kreseczka wyszła prawie niewidoczna, widziana tylko pod światło ale była... Nie wiem czy mam się udać z tym do lekarza. Kobietki proszę jeśli wiecie coś na ten temat proszę napisać. Pozdrawiam

Gość powiedz mu zeby tez wlozyl sob
widocznie masz zylaki sromu...wspolczuje...

Wybrać się z tym do lekarza? to nie boli ani nic:( szperałam dużo na ten temat na internecie i doczytałam się, że to się pojawia u kobiet w zaawansowanej ciąży... wszystkie wypowiedzi były po 30TC...

Gość ja właśnie mam
ale to moja druga ciąża (26tc)

no a ja być może jestem w ciąż ale jeśli nawet to dopiero ok5 tydzień... Jutro mam niby termin okresu mam nadzieje ,że nie dostanę ale jakie mogą być inne przyczyny? A też masz takie żyły?

Ja już nie wytrzymuje byłam się kąpać jeszcze raz je obejrzałam i co zobaczyłam?? na wysokości łechtaczki są dwie biało- żółte plamy nie są gładkie... Boże:/ jutro pędzę do lekarza