Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaszczurkowaManiaczka

terrarystyka- Zwinka hodowlana .

Polecane posty

Gość JaszczurkowaManiaczka

witajcie. Bardzo lubię jaszczurki :) wpadałam ostatnio na pomysł założenia terrarium i hodowli jaszczurek (ZWINKA) . Mam 6 jaszczurek . W tym dwie ciężarne samiczki. Oczywiście tak, że z hodowli, nie z wolności. Terrarium jest już przygotowane, ale mam jeszcze bardzo wiele pytań co do tej hodowli. oto one: 1) czy jaszczurka Zwinka musi mieć wodę ? 2) czym żywi się taka jaszczurka ? 3) jakie witaminy podawać takiej jaszczurce (nazwa, cena-ok.) JEŚLI TRZEBA OCZYWIŚCIE . 4) po ilu dniach Zwinka składa jaja ? 5) po jakim czasie od złożenia jaj młode wykluwają się ? 6) czy można karmić Zwinkę jakimś pokarmem roślinnym ? jeśli tak to jakim ? (nazwa- cena- ok.) Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję, jeśli jeszcze coś mi się nasunie to się odezwę:) POZDRAWIAM .

Gość olooooo
hmmm... ciekawe. chyba się tym zainteresuje :) niestety nie mogę pomóc :P

Gość niech ktioś coś napisze . tez
mnie interesują odpowiedzi

Gość do sunia_agunia
no to chyba dobrze, że skoro autorka chce mieć hodowlę zakłada taki topik i chce się dowiedzieć czegoś na ten temat nie? ;/ ogarnij się dziewczyno. Autorko! Lepiej znajdź sobie forum, które jest poświęcone tylko i włącznie terrariom i takiej hodowli bo tutaj pomocy nie dostaniesz. Jaka byś nie była i co byś nie chciała dobrego zrobić i tak będą Cię potępiać