Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna14324

Czy po odstawieniu tabletek okres może się rozregulować.

Polecane posty

Gość niepewna14324

Przestałam brać tabletki 2 miesiące temu. Miesiąc po tym dostałam okres idealnie w terminie. Ale następny już tydzień mi się spóźnia :( Zaczynam się denerwować. Dodam że kochałam się z mężem tylko 2 razy w miesiącu - zabezpieczaliśmy się prezerwatywą. Myślicie, że to spowodowane tabletkami czy ciążą?

wątpie żebyś była w ciąży.. ja przestałam brać tabsy i po jakimś czasie zpowrotem miałam regularne okresy a po 10 miesiącach zaszłam w ciąże!dodam że brałam tabsy przez 10 lat!pozdrawiam

Gość niepewna14324
Ja brałam tabletki przez rok. Odstawiłam bo mąż zaczął pracować dalej i widzimy się co 2 tygodnie... Dodatkowo koleżanka mnie nastraszyła, że po odstawieniu tabletek kobieta jest kilka razy bardziej płodna i łatwo zajść w ciążę.

jak masz wątpliwości to kup sobie najtańszy test i go zrób!jeśli jesteś spózniona tydzień to pokaże czy jesteś w ciąży czy nie!!powodzenia!!

po peirwsze - okres moze sie rozregulowac, bo jest regularny tylklo wtedy gdy bierze sie tabsy. jesli przed tabsami byl regularny to zazwyczaj wraca do normy w ciągu trzech cykli. jak był nieregularny to wraca do normy czyli nieregularnosci. po drugie - bardziej płodna jest zaledwie czesc kobiet, i to przez 1,2, góra 3 cykle. bez paniki.

no i niedenerwuj się!!! ciąża to najpiękniejszy dar od boga!!!

Gość niepewna14324
Dzięki, jutro kupię test. Nie bardzo bym się ucieszyła z ciąży. Niestety nie mamy odpowiednich warunków finansowych, rodzina daleko, a ja jeszcze studiuję.