Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona13

proszę o ocenę mojego wykonania

Polecane posty

i nie usuwajcie mojego tematu bo nie robie nic złego:P

Gość i(n(k(A)
tam gdzie Ty mi się strasznie podoba :)! lepiej spiewasz odemnie ;) ogolnie mi sie podoba :) :P

Gość i(n(k(A)
a i kołysanka to za trudna piosenka :) nie poszła Ci :[ Ale ok :)

ładny głos ale...jest ale teraz poczuje sie jak juror z Idola:P Ale....troche spiewasz nie swojo....czyli próbujesz udawać orginał....A po za tym zaczynasz słowa tak jak by były uciete z poczatku...mysle ze wiesz o co chodzi....ale tak to masz u mnie 8 punktów:D zawsze chciałam to zrobić:D

juz wiem...ty spiewasz razem z wykonawcą....powinnas miec tylko linie melodyczna bez słów i mysle ze poszło by ci o wiele lepiej.

Gość your love is my drug
hmmmm...Nie chce Cię jak najbardziej krytykować,no ale jak już wytawiłaś swoje wykonanie to musiałaś ie liczyć iż krytyki również się znajdą... Chodzę od kilku lat na lekcje śpiewu..miałam już do czynienia z różnymi wykonawcami..Mam bardzo dobry słuchi niestety nie zgodze sie z tym co piszą inni... Po pierwsze: śpiewasz przez nos Po drugie: Troche fałszujesz No a reszta wporządku... Wybacz za szczerość ale wierze w Ciebie bo widzę,że głos masz,tylko trzeba nad nim dużo popracować:) POzdrawiam i nie łam się tylko ćwicz dalej a zobaczysz,że następne Twoje nagranie będzie perfekcyjne! Pozdr.

your love is my drug--> jestem Ci wdzięczna za tą opinię, przynajmniej wiem na czym stoję:)

a może wy też zamieścicie swoje wykonania kafeterianie?

Mnie się nie podoba wcale:) zmieniasz melodię przez co fałszujesz a i barwa głosu nieciekawa. Być może na żywo brzmi lepiej ale jak na razie ,,jestem na nie'':)

Gość jnjdknfibi
też tak śpiewam i niestety wiem, że nie ma się czym podniecać :o a kiedyś tak ładnie mi szło...:(

Jak można z głosu kogoś nie lubić? Ja nie zmuszam nikogo do tego żeby ,mnie lubić

Gość tak mysle
nie dziala mi link z zawsze tam gdzie ty...po 10 s jest stop i ani drgnie. tylko kolysanka poszla do konca....

Hmm... Głos normalny. :) Na pewno śpiewasz dużo lepiej ode mnie. :P Ale przez nos, brzmi to troszke jakbyś przeistaczała się w ropuchę. :O Poza tym okej, chociaż nie lubię, gdy ktoś, kto (bez urazy :() nie umie śpiewać naprawdę dobrze - stara się wczuwać w piosenkę manipulując swoim głosem. :/ To niestety brzmi nienaturalnie i fałszuje piosenke. :) Pozdrawiam i gratuluję odwagi wstawienia swoich wykonań na wrzutę. :)

Przeistaczam się w ropuche- to mnie rozbawiłaś:D :D ;D

Gość pitupitupitu
Ja się wypowiem - jak dla mnie beznadzieja, fałszowanie i jakaś taka dziwna maniera w głosie, której niecierpię. Nic z tego nie będzie na moje oko .

Gość cztapu cztap
Haha