Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalal

Czy opalenizna to konieczność?

Polecane posty

Gość lalalalalalal

Mam pytanie czy jest dopuszczalne założenie mini do nieopalonych nóg? ogólnie jestem jasna, na słońcu opalam się na czerwono...czy sobie odpuścić i nosić długie spódnice:) chce założyć i boje się że sie przestraszą;p

Gość lalalalalalal
pomóżcie...

Gość coreczka mlynarza
ja jestem biala i nosze, chuuuj mam wyjebane na innych :D

Gość mamnasssssssssssssss
spokojnie mozesz ubrać spódniczka Ja co prawda mam opalone nogi ale większosc kolezanek bladziutkie i wyglądaja fajnie Ja niestety mam ciemna karnacje

Gość lalalalalalal
rajtki w lecie?:)

Gość ale mierzysz w glupim
musisz byc opalona....MUSISZ

Gość lalalalalalal
i chce pokazać nogi, ale po prostu nie da się ich opalić...i pytam czy to nie wstyd

Gość mamnasssssssssssssss
dziewczyno jaki wstyd???????

Gość Klarrra90
Zależy. jesli cała jesteś blada-> to nie wstyd. Jeśli tylko nogi masz blade, to moze troche smiesznie wygladac, ale kiedy przecież trza je opalic :] z reszta, ja tez nie jestem zwolenniczka opalania i jakos mi i innym nei rpzeszkadza jak chodzez bladymi nogami ;p

Gość lalalalalalal
dawniej wiem, że nie było problemu, jednak teraz moda taka...nie chce jej ulegać. I dlatego pytam jak to widzicie:) I czy ktos kto mnie zobaczy to nie bedzie się odwracał z obrzydzenia...Juz wole oszczedzić takiego widoku

Gość lalalalalalal
klara cała jestem blada. Jak siedze na słońcu to jestem czerwona, po czym znika. Wole byc biała niż czerwona:P

Gość szalonaM27
kup sobie spray nawilzajacy z Garniera skora musnieta sloncem jest jestem blada to do skory bladej kup :) ja uwzywam do sniadej i jestem baardzo zadowlona wlasnie przed chwilka smarowalam :) cudo poleceam

Gość fgtyuer77
co ty gadasz?! chyba wlaśnie teraz jest moda na to zeby się nie opalać i nie niszczyć sobie skóry. popatrz sobie na aktorki- blade jak dupy mimo że mieszkają w kaliforni. ale niektórym Polakom rzuca się na mózg jak zobaczą trochę słońca po 8 m-cach zimy i wydaje im się, że trzeba się zjarać

Gość nie będe julią nigdy więcej
bladziutkie nogi moim zdaniem są o wiele ładniejsze od takich zjaranych na solarce...pod warunkiem że skóra jest ładna gładkaa,a nogi zgrabne oczywiście...:)

Gość dzisiejsze młode kobiety
to debile sorry, ale to aż niewiarygodne, że można tak głupie pytania zadawać na forum w pale się nie mieści taka płytota