Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak...........................

jak przejsc z farbowanego brazu na naturalny blond?

Polecane posty

pomalowalam wlosy na kaszmirowy braz, wyszedl troche rudawyy, pozniej fryzjerka zrobila mi ciemniejsza chlodna brazowa baze a na tym kilka cienkich platynowych pasemek. teraz kolor sie wyplukuje na cieply rudawy. jak mozna przejsc do naturalnego mojego koloru? mialam naturaslny ciemny blond, w lecie zawsze jasniejszy troche.

Gość ściąć na łyso

odpada. ale dzieki za rade.

dekoloryzacji bym nie chciala.

Gość Anq26
jak by Ci to wytłumaczyć? hmmmmmmmm......NIE DA SIĘ! Nawet dekoloryzacją nie wrócisz do naturalnego bo w twoich włosach nie ma już naturalnych pigmentów bo zostały utlenione podczas farbowania. To jest plus minus tak: Zetrzesz na tarce jabłko i jabłko jest ale swojego kształtu nie ma. Już go nie odzyskasz w całości bo nie skleisz kawałeczków...ale zachowało się drzewo i za rok urośnie nowe jabłko...Jedyne co Ci pozostaje to iść do dobrego salonu na dekoloryzację (ale nie rozjaśniaczem tylko żelem specjalnym bo zniszczą Ci włosy), następnie na nałożenie koloru podobnego do Twojego naturalnego żeby nie było tak mocno widać odrostu................ i czekanie kilka lat aż odrosną a te zafarbowane zostaną ścięte.

a nie da sie za pomoca pasemek rozjasnic? te pasemka ktore mi fryzjerka zrobila teraz byly wlasnie na farbowanych 2 tyg wczesniej wlosach. sa troche zoltawe ale plucze plukanka srebrna i moga byc. tylko czy jak mi zrobi wiecej tych pasemek to czy to jakos wyglada czy bedzie zle?

Gość fryzjerka!!!!!
no to chcesz mieć naturalny blond czy pasemka???? Bo pasemka to raczej naturalne nie sa. No ale skoro robisz sobie płukankę to juz wszystko wiem co to dla ciebie jest natura.

za pomodca pasemek stopniowo rozjasniac wlosy?

Gość Anq26
No to nie chcesz wrócić do naturalnego tylko chcesz mieć rozjaśniaczem zrobione pasemka żółte i je płukaną robić. Błędne koło...bo jak zrobisz pasemka będzie ciągle odrost i ciągle będziesz musiała rozjaśniać. Napisałam Ci jakie jest wyjście...innego nie ma.